Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Radu Drăguşin a fost prezentat la Sampdoria! Primele declaraţii ale românului

Romeo Ene

Publicat 10/09/2021 la 19:18 GMT+3

Radu Drăguşin a fost împrumutat în această vară de Juventus la Sampdoria pentru un sezon, iar astăzi a fost prezentarea oficială a fundaşului român de 19 ani.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Eurosport

Jucătorul a fost prezentat abia astăzi deoarece a participat la acţiunea echipei naţionale U21, care a disputat un amical cu Georgia, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Drăguşin a intrat pe teren în minutul 82.
La Doria, Drăguşin îl va avea antrenor pe Roberto D'Aversa, tehnician care a lucrat excelent sezonul trecut cu alţi doi români - Man şi Mihăilă -, la Parma.
Torinezii speră că, după un sezon în care va evolua constant pentru Sampdoria, Drăguşin să revină în lotul "Bătrânei Doamne" şi să devină o variantă pentru postul de titular.

Drăguşin, gata să evolueze pentru Sampdoria: "M-am pregătit alături de mari campioni"

Fundaşul central de doar 19 ani va deveni primul român care va juca pentru Sampdoria, iar acesta abia aşteaptă să debuteze în tricoul noii sale echipe: "Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil, ce calități am. Mă simt bine aici, abia aștept să debutez. M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit. De la ei poți învăța multe lucruri ca să te descurci pe teren.
Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică. Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament", a declarat Drăguşin la prezentarea oficială.
Manchester United - Newcastle va fi sâmbătă de la ora 17 pe Eurosport 1
Românul a prins doar câteva minute în Serie A, fiind trimis în minutul 90 al partidei cu Genoa de către Pirlo, fostul tehnician al italienilor. Drăguşin ar putea debuta chiar împotriva unui alt român, Ionuţ Radu, în partida de duminică dintre Sampdoria şi Inter, campioana Italiei.
Faptul că Juventus nu a dorit să-l cedeze definitiv denotă că oficialii "Bătrânei Doamne" au mare încredere în român și speră că acesta va fi un stâlp al apărării în viitor. Chiar dacă a jucat puțin la Juventus în stagiunea trecută, Drăguşin a devenit o prezență constantă la naționala de tineret a României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo