Jucătorul a fost prezentat abia astăzi deoarece a participat la acţiunea echipei naţionale U21, care a disputat un amical cu Georgia, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Drăguşin a intrat pe teren în minutul 82.
La Doria, Drăguşin îl va avea antrenor pe Roberto D'Aversa, tehnician care a lucrat excelent sezonul trecut cu alţi doi români - Man şi Mihăilă -, la Parma.
Torinezii speră că, după un sezon în care va evolua constant pentru Sampdoria, Drăguşin să revină în lotul "Bătrânei Doamne" şi să devină o variantă pentru postul de titular.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 10 ORE

Drăguşin, gata să evolueze pentru Sampdoria: "M-am pregătit alături de mari campioni"

Fundaşul central de doar 19 ani va deveni primul român care va juca pentru Sampdoria, iar acesta abia aşteaptă să debuteze în tricoul noii sale echipe: "Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil, ce calități am. Mă simt bine aici, abia aștept să debutez. M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit. De la ei poți învăța multe lucruri ca să te descurci pe teren.
Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică. Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament", a declarat Drăguşin la prezentarea oficială.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Românul a prins doar câteva minute în Serie A, fiind trimis în minutul 90 al partidei cu Genoa de către Pirlo, fostul tehnician al italienilor. Drăguşin ar putea debuta chiar împotriva unui alt român, Ionuţ Radu, în partida de duminică dintre Sampdoria şi Inter, campioana Italiei.
Faptul că Juventus nu a dorit să-l cedeze definitiv denotă că oficialii "Bătrânei Doamne" au mare încredere în român și speră că acesta va fi un stâlp al apărării în viitor. Chiar dacă a jucat puțin la Juventus în stagiunea trecută, Drăguşin a devenit o prezență constantă la naționala de tineret a României.
Serie A
Drăgușin a rămas fără antrenor la Sampdoria! Roberto D'Aversa a fost demis
17/01/2022 LA 12:35
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36