Tânărul de 20 de ani al Bresciei este curtat mai ales de Juventus și Inter, dar prețul de peste 40 de milioane de € cerut de în schimbul său reprezintă o problemă pentru ambele cluburi.
https://i.eurosport.com/2020/07/19/2852548.jpg
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57

Tonali era aproape de inter, dar numirea lui Pirlo schimbă lucrurile

În iarna acestui an, presa italiană a scris că Sandro Tonali a fost la un pas să fie transferat de Juventus, dar lucrurile au intrat în impas cel mai probabil din cauza prețului său foarte mare.
Mai apoi, pe acest final de sezon Inter era favorită să îl înregimenteze pe tânărul mijlocaș și a și ajuns la un acord cu jucătorul, dar cluburile nu s-au înțeles. Totuși, Inter pare să aibă forța financiară necesară pentru a-l trasfera pe Meazza pe cel mai în vogă jucător italian, dar urmează să declanșeze asaltul final pentru acesta după încheierea aventurii din Europa League.
Pandemia de coronavirus a adus pierderi mari pentru toate cluburile și nici măcar giganții nu își mai permit să arunce zeci de milioane de € pe trasferuri. Chiar dacă Brescia a retrogradat, oficialii echipei nu sunt dispuși să cedeze nici un cent din prețul cerut pentru vedeta lor, care mai are contract pe încă 2 ani.
Juventus a fost eliminată din Champions League încă din optimi în ultimele 2 sezoane, iar acest lucru are repercursiuni și asupra bugetului clubului, astfel că la un moment dat "Bătrâna Doamnă" părea să se retragă din cursa pentru mijlocașul Bresciei.
Dar odată cu numirea lui Andrea Pirlo pe banca echipei, lucrurile s-au schimbat. Pirlo a pornit în fotbalul mare de la Brescia, promovat de Mircea Lucescu și îl apreciază foarte mult pe Tonali, astfel că Juventus intră din nou în cărți pentru trasferul jucătorului.
Este evident că Brescia e dispusă să-l cedeze pe Tonali echipei care va plăti o sumă mai mare, dar dorința jucătorului va avea în cele din urmă ultimul cuvânt. Și bineînțeles, impresarul Beppe Bozzo care încearcă să obțină un contract cât mai avantajos pentru el și pentru jucător.
Este foarte clar că Tonali nu va juca la Brescia în Serie B, dar rămâne de văzut unde va ajunge în următoarele săptămâni. Atât Conte, cât și Pirlo îl doresc foarte mult pe mijlocaș, care vrea neapărat să rămână în Serie A.
Barcelona și PSG au fost și ele interesate de Tonali și au oferit chiar sume mai mari pentru Brescia, dar jucătorul nu dorește să părăsească Italia și cel mai probabil va ajunge la Inter sau la Juventus.
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47