Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sensi este cel mai ghinionist fotbalist din Europa. A suferit a 5-a accidentare din acest sezon

Ion Alexandru

Publicat 20/06/2020 la 13:07 GMT+3

Stefano Sensi a avut multe ghinioane de când a fost împrumutat de Inter Mialno de la Sassuolo. Mijlocașul de 24 de ani este consuderat de Conte o piesa importantă, dar accidentările se țin lanț.

Stefano Sensi - Inter - Serie A 2019-2020

Credit imagine: Getty Images

Stefano Sensi a fost împrumutat de la Sassuolo cu posibilitate de cumpărare din partea Interului. Conte este acum într-o situație dificilă. Sensi s-a accidentat pentru a 5-a oară în acest sezon și va reveni la mijlocul lunii iulie pentru finalul sezonului din Serie A, dar și pentru fazele finale din Europa League, programate în august în Germania.

Sensi a pierdut deja 16 meciuri

Chiar și după 5 accidentări în acest sezon, Conte vrea să-i convingă pe șefii chinezi ai Interului să-l cumpere pe Stefano Sensi cu 25 de milioane de euro. Mijlocașul italian a jucat deja de 4 ori pentru squadra azzurra și a avut evoluții foarte în tricoul Interului.
Antonio Conte, antrenor Inter Milano

Conte continuă să spere la titlu

Inter poate ajunge la 6 puncte de liderul Juventus dacă va câștiga restanța cu Sampdoria de duminică, iar Antonio Conte speră într-o revenire miraculoasă în lupta pentru titlu. Inter are 18 campionate câștigate, dar ultimul a fost acum 10 ani, cu Mourinho pe bancă și Chivu în teren.
Premier League bun
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo