Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transfer neașteptat în Serie A! Un jucător de la Inter și-a dat acordul să plece la Milan

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/01/2020 la 15:54 GMT+2

Potrivit presei din Italia, Matteo Politano, atacantul lui Inter, s-a înțeles AC Milan, rivala din oraș.

politano inter milan

Credit imagine: Getty Images

Sky Sport Italia susține că Politano și-a dat acordul să meargă la AC Milan, formație pregătită de Stefano Pioli. Jucătorul de 26 de ani a devenit rezervă la Inter, sub comanda lui Antonio Conte și, potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, este ca și plecat la rivala de pe San Siro.
Politano nu a fost integralist în niciun meci în acest sezon, chiar dacă a fost utilizat în 14 partide.
De-a lungul carierei, Matteo Politano a mai evoluat pentru AS Roma, Perugia, Pescara și Sassuolo. 21 de milioane au plătit cei de la Inter pentru aducerea lui în vara trecută. 6 goluri și 6 assist-uri a reușit Politano pe Giuseppe Meazza, în 62 de apariții.
Potrivit presei italiene, 20 de milioane de euro este suma cerută de oficialii lui Inter pentru transferul lui Politano.
politano inter milan

Politano vrea la națională

Un alt motiv pentru care Politano își dorește să meargă la AC Milan este prezența la echipa națională. Doar 3 selecții a adunat atacantul în tricoul Italiei, iar faptul că este rezervă la echipa de club nu îl ajută deloc la acest capitol.
La formația pregătită de Pioli, Politano va fi coleg în atac cu Ibrahimovic, adus și el în această iarnă pe San Siro.
Inter este lider în Serie A, cu 45 de puncte, la egalitate cu Juventus. Lazio completează podiumul, cu 39 de puncte și un meci mai puțin disputat. La polul opus, AC Milan se află pe poziția 12, cu 22 de puncte.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo