Conform presei italiene, Drăguşin ar putea fi inclus în transferul lui Manuel Locatelli, internaţionalul italian al lui Sassuolo. Părțile s-au pus în mare de acord, oficialii clubului unde evoluează Chiricheș fiind interesați de tânărul român. Doar că Drăgușin nu dorește să plece la Sassuolo, el alegând să își prelungească înțelegerea cu "Bătrâna Doamnă" pentru a crește acolo și a ajunge, în viitor, titular.
"Vrea să rămână la Juventus, nu vrea să plece. Au fost oferte (n.r. înainte de a semna prelungirea) din Anglia, din Germania, dar el vrea să joace la Juventus. Dacă faci tot posibilul, cred că în cele din urmă va juca la Juventus. Inclus în negocierile pentru Locatelli? Pe noi nu ne-a sunat nimeni. Dacă va pleca, o va face ca să joace, dar el vrea să rămână la Juventus. Eu am vorbit cu mama lui care caută casă, dar i-am spus să nu se mute până pe 31 august: sper că va rămâne la Juve", a spus Florin Manea pentru CMIT TV.
Internaţionalul român de tineret, în vârstă de 19 ani, a avut în sezonul trecut patru apariţii pentru Juventus în toate competiţiile.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01

Juventus îl cotase la cel puțin 10 milioane de euro pe Drăgușin

Oficialii lui Sassuolo îl doresc pe tânărul internațional român, dar nu consideră că valoarea de piață stabilită de bianconeri e una conformă cu realitatea. Concret, conducerea "Bătrânei Doamne" l-a cotat pe Drăgușin la cel puțin 10 milioane de euro, sumă aberantă în opinia celor de la Sassuolo. Românul are calitate și se poate transforma într-un mare fotbalist și, deși a prins câteva meciuri la Juve sub comanda lui Pirlo, nu e un jucător care să fi confirmat pe termen mediu și lung.
"Profilul lui Radu Drăgușin îi convinge pe oficialii clubului neroverdi, care nu întâmplător au încercat să îl convingă pe fundaș în ianuarie să se transfere, când nu își prelungise contractul cu Juve. Problema este alta: evaluarea tinerilor implicați în operațiunea "Locatelli". Mesajul pe care Sassuolo l-a trimis către Torino este clar: sunt deschiși la negocieri, dar acestea să fie conforme cu realitatea. Pe scurt, dacă Locatelli valorează 40 milioane de euro, un debutant nu poate fi bugetat pentru 10 sau 15 milioane. Și dacă Juve nu este dispusă să plătească în numerar 30 de milioane, atunci un singur jucător la schimb nu va fi suficient pentru a ajunge la suma solicitată de Sassuolo", nota Calciomercato acum câteva zile.
Trebuie spus că dezvăluirile agentului lui Drăgușin din presa italiană nu trebuie luate cuvânt cu cuvânt. În astfel de situații, se fac o mulțime de jocuri, astfel încât fotbalistul să beneficieze de un salariu cât mai motivant. Ca atare, nu putem fi siguri că Radu respinge categoric o mutare la Sassuolo, unde ar avea ocazia să evolueze mult mai des.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după jumătate de oră. Reacțiile presei nu au întârziat să apară
26/10/2022 LA 21:08
Premier League
Top 6 a murit, trăiască Top 7 în Premier League. 2022 a adus creșterea dorită la Newcastle!
24/10/2022 LA 11:12