Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Radu Drăgușin, ”arma secretă” a lui Juventus pentru transferul verii! Care este planul torinezilor

Vlad Dumitrescu

Publicat 19/06/2021 la 22:27 GMT+3

Juventus vrea să îl folosească pe Radu Drăgușin ca piesă de schimb pentru a aduce la Torino unul dintre cei mai căutați fotbaliști în aceste momente.

Radu Drăgușin

Credit imagine: Eurosport

Cei de la Goal, citați de DigiSport, au informat că Juventus oferă 30 de milioane de euro plus Radu Drăgușin pentru mijlocașul Manuel Locatelli de la Sassuolo.
"O ofertă importantă, cu siguranță, dar posibil să nu fie suficient pentru a o convinge pe Sassuolo, care îl cotează pe Locatelli la 40 de milioane de euro. EURO 2020 i-ar putea crește cota tot mai mult", scriu cei de la Goal Italia.
Manuel Locatelli a marcat 2 goluri în victoria Italiei cu 3-0 contra Elveției, iar mijlocașul de 23 de ani a fost desemnat omul meciului. Chiar și înainte de turneul final, mai multe forțe ale Europei și-au manifestat intereseul pentru serviciile sale, dar după prestațiile de până acum de la turneul final cu siguranță acest lucru se va intensifica.

LOCATELLI, PRIMA MARE SENZAȚIE DE LA EURO 2020

Potrivit Gazzetta dello Sport, încă de dinaintea turneului final, Juventus s-a arătat interesată de un transfer al lui Locatelli, dar cele 40 de milioane de € solicitate de cei de la Sassuolo i-au ținut pe torinezi departe. Ei bine, această sumă va crește considerabil, mai ales dacă evoluțiile jucătorului la EURO vor continua pe aceeași linie. În plus, Arsenal este și ea în cursa pentru semnătura lui Locatelli, dar cu siguranță vor fi și alte cluburi de renume din Europa care îl vor dori.
Italienii jubilează după primele două meciuri de la turneul final, dar Mancini va avea o reală problemă de acum încolo. Verratti va fi apt de joc începând cu meciul următor (cu țara Galilor), iar selecționerul va avea o misiune dificilă în a alcătui linia mediană a echipei. În primele două meciuri, Jorginho și Barella au jucat acolo alături de Locatelli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo