Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un ziar din Italia dezvăluie că Ronaldo se gândește să plece de la Juventus, după criza COVID-19

Sebastian Ujica

Publicat 31/03/2020 la 08:27 GMT+3

Viitorul lui Cristino Ronaldo la Juventus nu este deloc sigur.

Cristiano Ronaldo şi Juventus au parte de un traseu teribil în drumul spre finala Champions League

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo ar putea să plece în perioada de transferuri de la Juventus! Il Messaggero, unul dintre ziarele importante cu sediul la Roma, scrie că starul portughez urmează să discute cu conducerea lui Juventus cu privire la situația sa.
Pandemia de coronavirus a avut un impact puternic asupra lui Juventus. Suspendarea competițiilor a lăsat-o pe campioana Italiei fără venituri iar jucătorii au fost forțați să renunțe la o parte din salarii.

Viitorul lui Ronaldo e incert

Însă Juventus a fost puternic afectată de criză, suferind pierderi importante în ceea ce privește bursa din Milano. Astfel, nu este sigur dacă Juventus și-ar putea permite să-l mai păstreze pe Ronaldo la salariul actual, de 31 de milioane de euro, mai scriu italienii.
Plecarea lui Ronaldo de la Juventus este complicată, campioana Italiei dorind aproximativ 70 de milioane de euro în schimbul jucătorului. Momentan, niciun club nu și-a exprimat disponibilitatea de a oferi o asemenea sumă, însă acest lucru este firesc deoarece poziția lui Ronaldo la Juventus părea până acum solidă.
Deși a ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo rămâne starul echipei și a marcat 25 de goluri în toate competițiile în acest sezon și a păstrat-o pe Juve în lupta pentru titlu. Ronaldo mai are contract cu Juventus până în 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo