Cristiano Ronaldo ar putea să plece în perioada de transferuri de la Juventus! Il Messaggero, unul dintre ziarele importante cu sediul la Roma, scrie că starul portughez urmează să discute cu conducerea lui Juventus cu privire la situația sa.
Pandemia de coronavirus a avut un impact puternic asupra lui Juventus. Suspendarea competițiilor a lăsat-o pe campioana Italiei fără venituri iar jucătorii au fost forțați să renunțe la o parte din salarii.

Viitorul lui Ronaldo e incert

Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 8 ORE
Însă Juventus a fost puternic afectată de criză, suferind pierderi importante în ceea ce privește bursa din Milano. Astfel, nu este sigur dacă Juventus și-ar putea permite să-l mai păstreze pe Ronaldo la salariul actual, de 31 de milioane de euro, mai scriu italienii.
Plecarea lui Ronaldo de la Juventus este complicată, campioana Italiei dorind aproximativ 70 de milioane de euro în schimbul jucătorului. Momentan, niciun club nu și-a exprimat disponibilitatea de a oferi o asemenea sumă, însă acest lucru este firesc deoarece poziția lui Ronaldo la Juventus părea până acum solidă.
Deși a ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo rămâne starul echipei și a marcat 25 de goluri în toate competițiile în acest sezon și a păstrat-o pe Juve în lupta pentru titlu. Ronaldo mai are contract cu Juventus până în 2022.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23