Sassuolo este revelația acestui început de sezon în Serie A, iar aportul lui Vlad Chiricheș la rezultatele echipei a fost unul determinant. Românul a devenit o piesă indispensabilă în apărarea lui De Zerbi, iar evoluțiile sale s-au ridicat la cel mai înalt nivel.
După ce săptămâna trecută fundașul român a fost inclus în echipa etapei, acesta a făcut un nou meci perfect și împotriva lui Napoli, câștigat de Sassuollo cu 2-0 chiar pe San Paulo.
Ca urmare, Chiricheș a fost inclus în echipa lunii octombrie, performanță pe care nu a mai atins-o niciodată de când joacă în Serie A. Fundașul român este unul dintre cei doi jucători ai lui Sassuolo care au fost incluși în această echipă, alături de român mai fiind selectat și Berardi.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Opinie Eurosport | 5 lucruri bune și 5 rele făcute de Rădoi la națională. Este momentul să plece?
12/10/2021 LA 13:03
Doar AC Milan dă mai mulți jucători decât Sassuolo în echipa lunii octombrie. Theo Hernandez, Rafael Leao și Zlatan Ibrahimovic sunt reprezentanții liderului din Serie A în această echipă.
Echipa lunii octombrie în Serie A, conform site-ului whoscores.com
  • Portar: Mattia Perin (Genoa)
  • Fundași: Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Francesco Acerbi (Lazio), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Theo Hernandez (AC Milan)
  • Mijlocași: Domenico Berardi (Sassuolo), Lorenzo Pellegrini (AS Roma), Joao Pedro (Cagliari), Rafael Leao (AC Milan)
  • Atacanți: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan), Andrea Belotti (AC Torino)

Chiricheș a ieșit accidentat din meciul cu Napoli

În ciuda acestei performanțe, Chiricheș nu are multe motive să fie foarte fericit. El s-a accidentat în minutul 88 al meciului cu Napoli și nu a mai putut continua. Azi va efectua un RMN și, dacă rezultatele nu vor fi bune, va rata din nou telegrama de convocare la națională.
"K.O. nou pentru Vlad Chiriches. Nefericitul fundaș al lui Sassuolo a ajuns din nou pe lista accidentaților după o problemă fizică apărută în timpul meciului dintre Napoli și Sassuolo. După accidentarea din partida contra lui Crotone, care îl obligase pe fundaș să renunțe la meciurile echipei naționale, a apărut o nouă problemă fizică pentru fundașul central român.
Cu doar câteva minute înainte de fluierul final al partidei de aseară, românul s-a prăbușit la pământ, așa cum sa întâmplat și împotriva lui Crotone, cerând schimbarea. Accidentarea va fi evaluată în următoarele ore, după o serie de teste. Chiricheș se adaugă deja unei liste lungi de absențe, care îi cuprinde pe Caputo, Djuricic, Toljan și Berardi", anunță sassuolonews.net.
Cu 4 victorii și două egaluri, formația lui Chiricheș e pe doi în Serie A, peste Juventus și la două lungimi distanță de liderul Milan.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
El a fost cel mai bun 'tricolor' în meciul cu Armenia! Cine sunt jucătorii care s-au remarcat
12/10/2021 LA 10:53
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Asta ne-a ambiționat foarte mult!" Ce au spus Chiricheș și Mihăilă după victoria cu Armenia
12/10/2021 LA 04:35