Manchester City, Juventus, Barcelona și Inter vor să-l transfere pe Robin Gosens. Germanul în vârstă de 27 de ani este unul dintre cei mai vânați fotbaliști din Serie A, impresionând cu evoluțiile sale din tricoul Atalantei.
Potrivit jurnaliștilor publicației Calcio Mercato, Gosens, care poate evolua atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga, se află și în atenția celor de la Leicester. Clubul care îi va obține semnătura trebuie să scoată din conturi cel puțin 30 de milioane de euro, aceasta fiind suma minimă pe care oficialii Atalantei o doresc în schimbul germanului.
Robin Gosens, cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro, a ajuns în Italia în 2017, când Atalanta l-a transferat pentru 1,17 milioane de euro de la Heracles.
Serie A
Mihăilă, la Atalanta! Gazzetta dello Sport: "Azi face vizita medicală, mâine are primul antrenament"
31/01/2022 LA 07:08
Fotbalistul mai are contract cu echipa din Bergamo până la finalul sezonului 2022/23, astfel că italienii ar putea încerca să-l vândă în următorul an pentru a nu-l pierde gratis.

Barcelona l-a vrut și în vară

La începutul acestei veri, Barcelona își dorea să fie un club foarte activ pe piața de trasnferuri, în încercarea de a construi o echipă care să se bată din nou pentru supremație în fotbalul european.
Una dintre principalele ținte ale catalanilor a fost Robin Gosens, care a impresionat alături de întreaga echipă a lui Gasperini în ultimii ani. Germanul este un jucător cu un stil considerat ideal pentru filosofia ofensivă a Barcelonei, cifrele arătând acest lucru. El a jucat 32 de meciuri pentru bergamasci în sezonul 2020/21, marcând de 11 ori și oferind 6 assist-uri în tricoul Atalantei.
Barcelona a fost în vară gata să ofere 25 de milioane de euro pentru Gosens, sumă mai mică decât cea dorită de italieni.
Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Știm toate cele 4 meciuri din sferturile Campionatului European
29/06/2021 LA 10:29
Campionatul European UEFA
El a primit cea mai mare notă după meciurile din grupele Euro 2020! Cum arată echipa ideală
25/06/2021 LA 15:13