Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Barcelona e interesată de Robin Gosens, considerat înlocuitorul ideal pentru Jordi Alba

Nicu Savin

Publicat 24/05/2021 la 12:35 GMT+3

FC Barcelona va fi un club foarte activ pe piața de trasnferuri din această vară, în încercarea de a construi o echipă care să se bată din nou pentru supremație în fotbalul european.

Jordi Alba, Barcelona-Granada

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona are deja ca și rezolvate 2 achiziții: Eric Garcia și Kun Aguero vor pleca de la Manchester City pentru a se muta pe Camp Nou. În plus, Memphis Depay ar putea ajunge și el în Catalunya, dar totul va depinde de viitorul lui Ronald Koeman.
Joan Laporta nu se va opri aici însă, iar printre posturile care se vor completate este și cel de fundaș stânga. Jordi Alba mai are contract până în 2024, dar evoluțiile ibericului au fost tot mai slabe, iar oficialii vor să-i aducă un concurent serios pe post.
Robin Gosens

FC Barcelona, interesată de Robin Gosens

Conform sport.es, principalul vizat este Robin Gosens, fundașul stânga al Atalantei, care a impresionat alături de întreaga echipă a lui Gasperini în ultimii ani. Germanul este un jucător cu un stil considerat ideal pentru filosofia ofensivă a Barcelonei, cifrele arătând acest lucru. El a jucat 32 de meciuri pentru bergamasci în acest sezon de Serie A, marcând de 11 ori și oferind 6 assist-uri.
În plus, prețul său ar putea fi unul sub valoarea sa reală pentru că intră în curând în ultimul an de contract. Atalanta ar vrea în jur de 40 de milioane de € în schimbul său, dar ar putea accepta și o ofertă mai mică, pentru a nu risca să-l piardă gratis în vara viitoare, când contractul său va expira. Potrivit sursei citate, Barcelona e gata să ofere 25 de milioane de € pentru Gosens, sumă care va fi refuzată cu greu de italieni, mai ales dacă și jucătorul își va dori să plece.
Evoluțiile bune ale lui Gosens de la Atalanta l-au adus pe acesta și la naționala Germaniei, unde a strâns deja 4 selecții, fiind convocat de Low și pentru Campionatul European din această vară.
Gosens a ajuns la Atalanta în vara lui 2017, lombarzii plătindu-le doar 1,3 milioane de € olandezilor de la Heracles în schimbul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo