The Mirror anunță că negocierile dintre reprezentanții lui Sergio Aguero și Barcelona progresează de la o zi la alta iar argentinianul este foarte aproape să semneze un contract valabil pe doi ani cu clubul catalan, chiar dacă va câștiga mai puțin de jumătate din salariul său actual.
Anterior, Mundo Deportivo a informat că Aguero, în vârstă de 33 de ani, va semna cu FC Barcelona pentru a fi coleg cu bunul său prieten și coechipier de la naționala Argentinei, Lionel Messi.
Aguero este dispus să accepte un salariu mai mic pentru că își dorește să evolueze pe Camp Nou și alături de Messi.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

AGUERO, GOLGHETER-UL ALL-TIME AL LUI MANCHESTER CITY

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului.
Aguero a cucerit 13 trofee alături de City, printre care se numără 4 titluri în Premier League. Atacantul de 33 de ani a avut un rol decisiv la titlul câștigat în 2012 - primul din noua eră a clubului.
Aguero a marcat în prelungirile meciului cu QPR, de pe Etihad, din ultima etapă a sezonului. City avea nevoie de victorie ca să câștige mult râvnitul trofeu, în detrimentul rivalei Manchester United. Iar golul izbăvitor a sosit târziu, la ultima fază a partidei, din piciorul lui Aguero.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59