Presa din Spania anunță că Sergio Aguero este hotărât să joace în Liga din sezonul următor. Contractul său cu Manchester City expiră în această vară.
Mundo Deportivo scrie că Sergio Aguero, în vârstă de 33 de ani, va semna cu FC Barcelona pentru a fi coleg cu bunul său prieten și coechipier de la naționala Argentinei, Lionel Messi.
Aguero este dispus să accepte un salariu mai mic 12 milioane de euro, atât cât a cerut altor cluburi.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 8 ORE

AGUERO, GOLGHETER-UL ALL-TIME AL LUI MANCHESTER CITY

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011, după ce Manchester City le-a plătit celor de la Atletico Madrid suma de 40 de milioane de euro. De-a lungul celor 10 ani petrecuți pe Etihad, internaționalul argentinian a marcat 257 de goluri în 384 de meciuri, devenind golgheter-ul all-time al clubului.
Aguero a cucerit 13 trofee alături de City, printre care se numără 4 titluri în Premier League. Atacantul de 33 de ani a avut un rol decisiv la titlul câștigat în 2012 - primul din noua eră a clubului.
Aguero a marcat în prelungirile meciului cu QPR, de pe Etihad, din ultima etapă a sezonului. City avea nevoie de victorie ca să câștige mult râvnitul trofeu, în detrimentul rivalei Manchester United. Iar golul izbăvitor a sosit târziu, la ultima fază a partidei, din piciorul lui Aguero.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 9 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22