Chiar dacă nu a confirmat încă de la începutul aventurii la Parma, Dennis Man s-a adaptat ușor ușor și a acumulat câteva evoluții foarte bune în echipa lui Roberto D'Aversa. Parma e aproape retrogradată în Serie B, iar fostul star al FCSB-ului ar putea face în vară pasul spre altă echipă, mai ales că nu duce lipsă de oferte.
Conform informațiilor turcilor de la Fotomac, Trabzonspor îl monitorizează de ceva vreme pe Dennis Man şi a trimis deja o ofertă Parmei, pentru un transfer în vară, când o altă fereastră de mercato ne va oferi mutări spectaculoase. Internaționalul român este în același timp urmărit și de Sevilla, una dintre echipele aflate în cursa pentru titlu în La Liga.

Dennis Man poate ajunge în campionatul Turciei în vară

Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Dennis Man va rata restul sezonului în Serie A din cauza unei accidentări, însă atacantul român ar fi transmis deja conducerii Parmei că nu este încântat să continue la club și în Serie B. În aceste condiții, Parma nu vrea să renunțe definitiv la Man, motiv pentru care Trabzonspor a propus varianta unui împrumut pe un sezon, fără opțiune de cumpărare în vară, în care clubul din Turcia ar achita jucătorului salariul integral.
Dennis Man a ajuns la Parma în fereastra de transferuri din iarnă de la FCSB, în schimbul a 13 milioane de euro. Dennis Man a jucat 14 meciuri în acest acest sezon de Serie A, timp în care a marcat două goluri şi a livrat o pasă de gol. Parma este în prezent cu un picior în Serie B. "Cruciații" sunt pe locul 19, la 11 punte distanță de Cagliari, prima echipă clasată deasupra liniiei retrogradării.
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06