Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man a primit verdictul după accidentare! Românul, șanse mici să mai joace în acest sezon

Nicu Savin

Publicat 28/04/2021 la 11:39 GMT+3

Dennis Man s-a accidentat în ultima partidă din Serie A și, conform presei din "Cizmă" are șanse mici să mai prindă vreun meci în această stagiune.

Dennis Man s-a accidentat

Credit imagine: Eurosport

Dennis Man a început ca titular meciul dintre Parma și Crotone (3-4), dar a fost înlocuit cu Gervinho în minutul 20 din cauza unei accidentări. Clubul de pe Ennio Tardini a emis astăzi un comunicat în care a oferit informații despre gravitatea accidentării internaționalului român.
"Dennis Man a fost supus testelor medicale, care au arătat o leziune musculară de înalt grad la coapsa stângă. Jucătorul a început deja tratamentul adecvat.", se arată în comunicatul emis de Parma.

Dennis Man, sezon încheiat din cauza accidentării din meciul cu Crotone

Presa italiană notează că o astfel de accidentare necesită o pauză de cel puțin 20 de zile, astfel că Man are șanse mici să mai joace vreun meci în acest sezon. În Serie A, mai sunt de disputat doar 5 etape, ultima fiind programată pe data de 23 mai.
Dennis Man a jucat 14 meciuri în Serie A pentru Parma, marcând 2 goluri și oferind un assist. Evoluțiile românului au atras atenția unor cluburi mai importante din Italia, presa scriind că acesta ar putea face pasul la o altă formație din Serie A chiar în vară, la doar jumătate de an de la transferul de la FCSB.
Parma este cu un picior în Serie B. "Cruciații" sunt pe locul 19, la 11 punte distanță de Cagliari, prima echipă clasată deasupra liniiei retrogradării. Parma are nevoie de o minune pentru a rămâne în Serie A și în sezonul următor. Primul pas ar fi o victorie în etapa următoare, contra lui Torino. În cazul oricărui alt rezultat va fi aproape imposibil ca formația lui Man și Mihăilă să mai spere la salvare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo