UPDATE. Parma a revenit de la 1-3 iar golul egalizator a fost marcat chiar de Valentin Mihăilă în minutul 54. Românul a fost cel care a declanțat contraatacul și tot el a fost cel care l-a încheiat printr-un șut din interiorul careului.
UPDATE. Dennis Man a ieșit accidentat de pe teren în minutul 18. Românul s-a întins după o minge în careul advers iar imediat a pus mâna pe coapsă, acuzând dureri. La scurt timp a venit echipa medicală pe teren care a cerut antrenorului să îl înlocuiască pe Man. Pe teren a intrat Gervinho în locul său.
Serie A
Din Serie D la Juventus, în doar trei ani! Povestea de film a lui Andrea Cambiaso
05/07/2022 LA 07:29
Echipele de start:
Parma: Colombi - Busi, Dierckx, Bani, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtic - Man, Cornelius, Mihăilă
Crotone: Cordaz - Djidji, Magallan, Golemic - Molina, Messias, Cigarini, Zanellato, Reca - Ounas, Simy

Parma - Crotone. Roberto D'Aversa a prefațat partida

"Așa cum am spus și înaintea meciului cu Juventus, va trebui să pregătim fiecare meci cu cea mai înaltă determinare și să încercăm să obținem cel mai bun rezultat posibil. Crotone este o echipă care practică un fotbal proactiv și nu se teme de niciun adversar. De asemenea, au și un atacant, Simy, care a marcat multe goluri în acest sezon.
Niciun sportiv nu joacă cu gândul că va pierde, iar ei vor face la fel. Trebuie să câștigăm cu orice preț, indiferent dacă jucăm bine sau rău, nu mă interesează", a afirmat antrenorul Parmei.

Dennis Man, spre Fiorentina?

Din sezonul viitor, Parma, echipa românilor Man și Mihăilă va evolua cel mai probabil în Serie B, șansele de salvare fiind în acest moment doar teoretice.
O astfel de contra-performanță va periclita serios bugetul clubului, care va fi forțat să renunțe la unul sau doi jucători pentru a putea supraviețui. Se dorește ca reîntoarcerea în Serie A să aibă loc stagiunea viitoare, astfel că patronul știe că trebuie să țină cât mai mulți jucători la club pentru a își realiza obiectivul.
Totul s-ar putea rezolva prin cedarea lui Dennis Man, fotbalist care a avut evoluții bune de când a fost transferat de la FCSB. Adus în Italia pentru 11 milioane de euro, internaționalul nostru poate pleca pentru 15 milioane, în vară, notează italienii. Fiorentina e decisă să facă o astfel de ofertă, iar șansele să se ajungă la un acord sunt foarte mari, chiar dacă de român s-a interesat și Milan. La Firenze, Man ar avea șanse mult mai mari să evolueze decât pe San Siro, astfel că jucătorul agreează o astfel de mutare.
Fiorentina l-a dorit și în ianuarie pe internaționalul nostru, dar pretențiile roș-albaștrilor au fost prea mari, ei solicitând 15 milioane de euro pentru cel mai bun fotbalist român din 2020. O sumă aberantă, în contextul în care fotbalul românesc a scăzut teribil în ultimii ani, iar FCSB nu a reușit nici măcar să se califice în grupele Europa League.
"Au început deja negocierile pentru Man, deschidere totală a jucătorului pentru a semna", scria violanews.com.
Serie A
Chiricheș semnează azi cu noul club. Anunțul presei din Italia
30/06/2022 LA 10:57
Serie A
Titlul în Italia, decis de un meci de baraj, în caz de egalitate de puncte
29/06/2022 LA 08:51