Parma e ca și retrogradată în Serie B și, deși patronul clubului emilian va încerca să îi țină la echipă pe majoritatea jucătorilor valoroși, e posibil să renunțe la Man. Asta pentru că, din punct de vedere financiar, clubul va suferi un recul, iar cedarea românului pare cea mai la îndemână variantă. Prin transferul unui singur jucător, Parma și-ar rezolva bugetul pentru întreg sezonul viitor, când va încerca să promoveze înapoi pe prima scenă a fotbalului italian.
În presa din peninsulă s-a discutat de mai multe ori în ultimele zile despre posibilul transfer al lui Man la Fiorentina, formație care l-a vrut de pe vremea când evolua la FCSB. Atunci, roș-albaștrii au cerut 15 milioane de euro, sumă considerată exagerată. În cele din urmă, internaționalul nostru a ajuns la Parma, unde s-a adaptat excelent. În ciuda rezultatelor modeste ale echipei lui D'Aversa, Man a fost mereu printre cei mai buni, astfel că gruparea viola are acum confirmarea că jucătorul se poate acomoda bine la fotbalul italian. Ca atare, e gata să facă o ofertă, vorbindu-se inițial de 15 milioane de euro, adică exact cât cerea formația din Berceni pe jucător (acesta a ajuns la Parma pentru aproximativ 11 milioane de euro). Actuala formație a românilor Man și Mihăilă ar face un profit de 4 milioane în doar câteva luni și ar avea garantat bugetul pentru stagiunea viitoare, astfel că există toate premisele unei mutări.

Transferul lui Dușan Vlahovic la Milan facilitează venirea lui Man la Firenze

Fotbal
Adrian Mutu este alesul lui Burleanu. "Brilianul" va fi aproape sigur noul selecționer al României
ACUM 15 ORE
Milanlive.it și sempremilan.com scriu azi despre negocierile avansate dintre Milan și Fiorentina pentru marea vedetă din lotul viola, Dușan Vlahovic. Oficialii "diavolilor" au înțeles în acest sezon că nu au cum să țină pasul cu Inter fără investiții serioase și au făcut din tânărul sârb principala țintă pentru perioada de mercato din vară.
Vlahovic are 17 goluri în acest sezon pentru Fiorentina, cu doar unul mai puțin decât starul lui Lazio, Ciro Immobile, care anul trecut a câștigat "Gheata de Aur". La doar 21 de ani, sârbul de 190 cm e văzut de mulți specialiști viitorul mare star al fotbalului, iar AC Milan nu vrea să îl rateze.
În prezent, Fiorentina cere 60 de milioane de euro pentru starul său, dar Milan speră să îl transfere pentru o sumă mai mică. Chiar și așa, sunt toate premisele să se ajungă la un acord și, având conturile pline, gruparea viola își va permite fără doar și poate să îl achiziționeze pe Dennis Man. Chiar dacă cei doi au calități diferite, sârbul fiind prin excelență un finalizator, românul e văzut tipul de fotbalist care poate crește enorm în următoarele două sezoane, astfel încât formația de pe Artemio Franchi să facă un profit important. Așa cum se va întâmpla și cu Vlahovic, achiziționat pentru doar 1 milion de euro, în 2018, de la Partizan Belgrad.
Serie B
Man și Mihăilă vor avea viață grea la Parma! Prima decizie luată de noul antrenor al echipei
IERI LA 17:32
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
IERI LA 10:04