Donnarumma este într-o situație complicată, iar ultrașii Milanului au pus piciorul în prag. Portarul naționalei Italiei trebuie să prelungească înțelegerea cu Milanul dacă vrea să apere în weekendul viitor cu Juventus. Cele două părți sunt departe de acord, iar Tătărușanu poate să fie din nou titular la un meci foarte important.
Impresarul lui Donnarumma, Mino Raiola vrea un salariu anual de 10 milioane de euro, dar ultima ofertă a Milanului a fost de doar 8. "Este oferta definitivă! Nu putem mai mult" a fost răspunsul oficialilor echipei de pe San Siro.
Cei mai bine plătiți portari din lume
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
18/01/2022 LA 06:06
  • De Gea (Manchester United) 20 mil euro/an
  • Neuer (Bayern) 14 mil euro/an
  • Courtois (Real Madrid) 13 mil euro/an
  • Keylor Navas (PSG) 12 mil euro/an
  • Oblak (Atletico) 10.5 mil euro/an
  • Ter Stegen (Barcelona) 8.5 mil euro/an
Ultrașii Milanului au cerut o audiență cu puștiul crescut sub ochii lor la Milanello. Cerința lor a fost clară. Donnarumma trebuie să-și prelungească înțelegerea cât mai repede. Dacă nu se va întâmpla asta până duminică viitoare, atunci să ia loc pe bancă în meciul cu Juventus. Partida este extrem de importantă pentru revenirea după 8 ani a Milanului în Champions League.
Conform cotidianului Corriere Dello Sport, Donnarumma ar fi părăsit întâlnirea cu fanii în lacrimi și le-a promis acestora că face tot ce îi stă în putință să ajungă la un acord pentru prengirea contractului cu Milan.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28