Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Donnarumma s-a certat cu ultrașii Milanului. Tătărușanu poate fi titular în derby-ul cu Juventus

Ion Alexandru

Publicat 02/05/2021 la 11:14 GMT+3

Cu câteva ore înaintea partidei câștigate sâmbătă cu 2-0 în fața lui Benevento, Donnarumma a avut o discuție dură cu cei mai importanți fani ai Milanului. Eurosport Italia a aflat culisele acestor dispute interne de la Milan, de pe urma cărora ar putea profita, în acest final, de sezon, Tătărușanu.

Gianluigi Donnarumma

Credit imagine: Getty Images

Donnarumma este într-o situație complicată, iar ultrașii Milanului au pus piciorul în prag. Portarul naționalei Italiei trebuie să prelungească înțelegerea cu Milanul dacă vrea să apere în weekendul viitor cu Juventus. Cele două părți sunt departe de acord, iar Tătărușanu poate să fie din nou titular la un meci foarte important.
Impresarul lui Donnarumma, Mino Raiola vrea un salariu anual de 10 milioane de euro, dar ultima ofertă a Milanului a fost de doar 8. "Este oferta definitivă! Nu putem mai mult" a fost răspunsul oficialilor echipei de pe San Siro.
Cei mai bine plătiți portari din lume
  • De Gea (Manchester United) 20 mil euro/an
  • Neuer (Bayern) 14 mil euro/an
  • Courtois (Real Madrid) 13 mil euro/an
  • Keylor Navas (PSG) 12 mil euro/an
  • Oblak (Atletico) 10.5 mil euro/an
  • Ter Stegen (Barcelona) 8.5 mil euro/an
Ultrașii Milanului au cerut o audiență cu puștiul crescut sub ochii lor la Milanello. Cerința lor a fost clară. Donnarumma trebuie să-și prelungească înțelegerea cât mai repede. Dacă nu se va întâmpla asta până duminică viitoare, atunci să ia loc pe bancă în meciul cu Juventus. Partida este extrem de importantă pentru revenirea după 8 ani a Milanului în Champions League.
Conform cotidianului Corriere Dello Sport, Donnarumma ar fi părăsit întâlnirea cu fanii în lacrimi și le-a promis acestora că face tot ce îi stă în putință să ajungă la un acord pentru prengirea contractului cu Milan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo