Zlatan Ibrahimovic a împlinit pe 3 octombrie 40 de ani. Suedezul, unul dintre cei mai buni atacanți ai ultimelor decenii, este în prezent accidentat, însă nici problemele medicale și nici faptul că a schimbat prefixul nu-l determină să își încheie cariera.
Potrivit publicației L'Equipe, fotbalistul a vorbit despre ceea ce urmează pentru el, precizând că nu se gândește la retragere, mai ales că se simte mai puternic decât a fost vreodată.
"Vreau să joc pe cât de mult posibil. Nu am sentimentul că am ajuns la următorul stadiu, retragerea. Mă simt mai puternic ca niciodată, pot obține rezultate și să îi mențin pe suporteri fericiți. Sunt mai relaxat, mai calm și am și multă experiență. Am o nouă abordare și un nou comportament deoarece joc un rol diferit pe teren și în afara acestuia", a declarat Zlatan Ibrahimovic, care nu a evoluat decât 30 de minute în acest sezon la AC Milan din cauza unei accidentări.
Liga Campionilor UEFA
Tătărușanu, titular în Champions League pentru Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto
ACUM 9 ORE
Fotbalistul în vârstă de 40 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 4 milioane de euro, mai are contract cu italienii până la finalul stagiunii 2021/22.

Ibrahimovic ratează meciurile din octombrie din preliminariile CM 2022

Zilele trecute, Zlatan Ibrahimovic, care e cel mai bun marcator din istoria naționale Suediei, făcea parte din lotul convocat pentru meciurile contra reprezentativelor din Kosovo și Grecia din luna octombrie din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022 din Qatar.
Ibrahimovic a revenit la mijlocul lunii septembrie în Serie A, după accidentarea suferită la finalul sezonului trecut care l-a forțat să rateze Campionatul European din această vară. Revenit în partida cu Lazio, câștigată de milanezi cu 2-0, Zlatan a marcat în minutul 67, la doar 7 minute de la introducerea sa pe teren, acesta fiind și singurul meci pe care l-a disputat în acest sezon.
Convocat la echipa națională pentru meciurile din această lună, Zlatan nu va onora convocarea din cauza accidentării la tendonul lui Ahile. Momentan, nu se știe cât va mai lipsi atacantul suedez, prioritatea sa numărul 1 fiind recuperarea completă, înainte de revenirea acestuia pe teren.
Liga
Suarez a atins o bornă istorică! Doar Ronaldo și Ibrahimovic se pot lăuda cu o asemenea performanță
24/09/2021 LA 12:29
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
17/09/2021 LA 07:55