Zlatan Ibrahimovic a împlinit pe 3 octombrie 40 de ani. Suedezul, unul dintre cei mai buni atacanți ai ultimelor decenii, este în prezent accidentat, însă nici problemele medicale și nici faptul că a schimbat prefixul nu-l determină să își încheie cariera.
Potrivit publicației L'Equipe, fotbalistul a vorbit despre ceea ce urmează pentru el, precizând că nu se gândește la retragere, mai ales că se simte mai puternic decât a fost vreodată.
"Vreau să joc pe cât de mult posibil. Nu am sentimentul că am ajuns la următorul stadiu, retragerea. Mă simt mai puternic ca niciodată, pot obține rezultate și să îi mențin pe suporteri fericiți. Sunt mai relaxat, mai calm și am și multă experiență. Am o nouă abordare și un nou comportament deoarece joc un rol diferit pe teren și în afara acestuia", a declarat Zlatan Ibrahimovic, care nu a evoluat decât 30 de minute în acest sezon la AC Milan din cauza unei accidentări.
Premier League
Ibrahimovic și Ronaldo și-au "dat mâna". Cum a ajuns Manchester United "un club mic"
15/11/2022 LA 08:08
Fotbalistul în vârstă de 40 de ani, cotat de site-ul transfermarkt.com la 4 milioane de euro, mai are contract cu italienii până la finalul stagiunii 2021/22.

Ibrahimovic ratează meciurile din octombrie din preliminariile CM 2022

Zilele trecute, Zlatan Ibrahimovic, care e cel mai bun marcator din istoria naționale Suediei, făcea parte din lotul convocat pentru meciurile contra reprezentativelor din Kosovo și Grecia din luna octombrie din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022 din Qatar.
Ibrahimovic a revenit la mijlocul lunii septembrie în Serie A, după accidentarea suferită la finalul sezonului trecut care l-a forțat să rateze Campionatul European din această vară. Revenit în partida cu Lazio, câștigată de milanezi cu 2-0, Zlatan a marcat în minutul 67, la doar 7 minute de la introducerea sa pe teren, acesta fiind și singurul meci pe care l-a disputat în acest sezon.
Convocat la echipa națională pentru meciurile din această lună, Zlatan nu va onora convocarea din cauza accidentării la tendonul lui Ahile. Momentan, nu se știe cât va mai lipsi atacantul suedez, prioritatea sa numărul 1 fiind recuperarea completă, înainte de revenirea acestuia pe teren.
Fotbal
Ibrahimovic îl laudă pe Haaland, dar îl sfătuiește să aibă grijă în relația cu Pep Guardiola
04/11/2022 LA 11:06
Fotbal
Ibrahimovic l-a criticat pe Mbappe pentru atitudinea arătată după ce a semnat prelungirea cu PSG
03/11/2022 LA 09:03