Inter nu a avut mari emoții în deplasarea de la Crotone, ultima clasată în Serie A. După ce la pauză a fost 0-0, "nerazzurrii" ratând câteva șanse mari de a deschide scorul, elevii lui Conte au reușit să dezghețe tabela în minutl 69, când Eriksen a marcat cu un șut deviat din afara careului.
În minutul 90+3, Hakimi a reușit golul care a asigurat victoria Interului, iar sărbătorirea titlului este doar o chestiune de timp. În schimb, pentru Crotone, înfrângerea de azi a reprezentat retrogradarea matematică în Serie B, acolo unde va fi urmată foarte probabil și de Parma.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14

Inter, aproape campioană în Serie A

Inter are acum 89 de puncte, cu 14 mai mult decât Atalanta, când mai sunt de jucat doar 4 etape din acest sezon, astfel că un rezultat negativ al bergamascilor pe terenul lui Sassuolo ar scoate echipa lui Gasperini din ecuația titlului.
Milan, Juventus și Napoli sunt la 15 puncte în spatele "nerazzurrilor" și mai au de jucat câte 5 meciuri, dar e imposibil ca acestea să mai spere la titlu. Pentru asta, ar trebui ca vreuna dintre ele să câștige toate meciurile până la final, iar Inter să piardă de fiecare dată în ultimele 4 etape.
Chiar și așa, "nerazzurrii" ar avea prima șansă să se încoroneze campioni, deoarece primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte este golaverajul, iar gruparea de pe Meazza are unul mult superior celor 3 echipe amintite.
Astfel, numai o minune ar mai putea face ca Inter să rateze șansa cuceririi titlului în Serie A. Ultima dată când Inter a câștigat Scudetto a fost în sezonul 2009-2010. Inter a re în palmares 18 titluri de campioanpă a Italiei, la fel ca și AC Milan, cele 2 mari rivale împărțind poziția a 2-a în istoria campionatului din "Cizmă", locul unu fiind ocupat de Juventus (36 de titluri).
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33