Chiar înaintea unui Inter - Juventus foarte tensionat, Gazzetta dello Sport a făcut un apmplu interviu cu Michel Platini. Francezul care a strălucit la Juve în anii 80 e convins că derbyul din debutul anului 2021 va fi foarte pasionant. "Eu nu am cum să văd Interul ca un inamic. Este primul club care m-a dorit!" dezvăluie Platini. Până la urmă transferul său la Inter nu s-a realizat din cauza unei neînțelegeri lingvistice. Directorul de atunci de atunci al Interului, Beltrami i-a spus francezului "Ci vediamo apres le gare", cu gândul să discute după meciul în care Platini juca pentru Saint-Etienne, dar în franceză "gare" înseamnă gara unde vine trenul, în timp ce în italiană înseamnă "meci". "Chiar în acea partidă m-am accidentat și am crezut că nu mă mai vor și că a fost o glumă italienească" a povestit amuzat Platini.

Cristiano Ronaldo, Juventus-Udinese, Serie A 2020-21, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo, numărul 1

Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 18 ORE
Platini și-a găsit urmașul la Juventus. Fostul campion al Italiei cu echipa din Piemonte a enumerat mai mulți jucători care au jucat după el, dar niciunul nu este ca Ronaldo. "Rossi, Nedved, Zidane...Toți au fost buni. Ronaldo este acum numărul 1, așa cum am fost eu la Juve în anii 80, Între el și Messi? Sunt doi fotbaliști excepționali, care au marcat fotbalul în ultimii 15 ani" a spus Platini.
https://i.eurosport.com/2015/08/24/1673375.jpg

Inter - Juventus | Pronosticul lui Platini

Fostul mare fotbalist de la Juve, Platini e convins că Pirlo are ce trebuie pentru încă o victorie pe San Siro, după cea obținută la începutul anului cu Milan. "Se va termina 1-0, cu golul lui CR7. Va fi un meci cu ult nerv, așa cum trebuie să fie. În lupta pentru titlu, atenție la Milan. Echipa lui Pioli nu se mai oprește din victorii. Va fi o luptă interesantă în Serie A". Contestat de mulți dintre fanii Interului, Conte este apărat de Platini "Îmi place Conte. Are curaj și a făcut lucruri extraordinare! Este din categoria Simeone sau chiar Gattuso. Alții sunt mai liniștiți așa cum este Pirlo, dar energia lui este în suflet"
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM 19 ORE
Premier League
Șefii lui Manchester United s-au decis! Cine va sta pe banca echipei la meciul cu Tottenham
IERI LA 14:22