Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"

Bianca Dumitru

Publicat 27/09/2021 la 11:56 GMT+3

AS Roma a suferit duminică a doua înfrângere din Serie A. Jose Mourinho a reacționat dur după eșecul în fața lui Lazio, criticând arbitrajul despre care spune că nu s-a ridicat la nivelul meciului.

Jose Mourinho face revoluție în vestiarul de la Roma, după înfrângerea drastică din Norvegia

Credit imagine: Getty Images

AS Roma a fost învinsă duminică, scor 3-2, de Lazio. La finalul meciului, Jose Mourinho a criticat arbitrajul, punctând că AS Roma ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri. Antrenorul a comentat faptul că VAR-ul nu a intervenit să corecteze decizia eronată a centralului.
"În primul rând, vreau să spun ceva pozitiv. Am fost plecat 10 ani din fotbalul italian și trebuie să remarc cât a crescut nivelul campionatului. Din păcate, însă, într-un meci fantastic, arbitrajul și VAR-ul nu s-au ridicat la același nivel. Ar fi putut fi 1-1, arbitrul a comis o mare eroare, VAR-ul era... la Coverciano poate.
Apoi, Leiva trebuia să primească al doilea cartonaș galben, ceea ce ar fi schimbat jocul. Pentru un fault similar, Pellegrini a fost eliminat etapa trecută. Am primit trei goluri, e clar că am făcut ceva greșit, însă ultimele două au venit pe contraatacuri.
Iar la al doilea, noi așteptam să primim penalty. Am dominat, ei au controlat doar în ultimele minute. Nu mă îngrijorează erorile făcute, aș fi fost îngrijorat doar dacă nu am fi jucat. Am fi vrut alt deznodământ, dar arbitrul a decis acest derby", a declarat Jose Mourinho, citat de Tuttosport.

A doua înfrângere a Romei în Serie A

După 2-3 la Verona, în urmă cu două etape, Roma a pierdut cu același scor și partida de pe Olimpico, în care Lazio a fost considerată gazdă. Debutul meciului a fost de coșmar pentru Rui Patricio, fostul portar al lui Wolves încasând două goluri în primele 20 de minute ale partidei. Milinkovic-Savic și Pedro, fostul jucător al Romei, au fost autorii golurilor.
La pauză, oaspeții au intrat cu un handicap de un singur gol, după ce Ibanez a punctat în minutul 41. De la cabine s-au întors două echipe diferite, semn că Mourinho a găsit discursul și modificările tehnico-tactice potrivite. În ciuda acestui fapt, formația lui Sarri a punctat din nou, după ce Immobile a găsit al doilea assist al meciului, de această dată pentru Anderson.
Doar 6 minute au avut biancoceleștii avantaj de două goluri pe tabelă, Veretout reușind să înscrie din penalty. A fost un gol venit firesc și, la doar câteva minute distanță, Zaniolo a fost foarte aproape să restabilească egalitatea.
Pe final, Roma a presat, dar Immobile și Jean-Daniel Akpa Akpro au fost cei care au avut șansa să înscrie și să închidă meciul. Din fericire pentru laziali, ratările nu s-au răzbunat și au cucerit toate cele 3 puncte în "Derby della Capitale". În urma acesteui rezultat, Mourinho a devenit primul antrenor al Romei care pierde primul derby cu Lazio, de la Luis Enrique, în 2011.
Pentru AS Roma, care este acum pe locul 4, cu 12 puncte, urmează duminică, de la ora 19:00, meciul cu Empoli din a 7-a etapă a Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo