Jose Mourinho și-a stabilit principala țintă pentru această perioadă de mercato. Este vorba despre Edinson Cavani, jucător legitimat la Manchester United. Atacantul în vârstă de 34 de ani a fost protagonistul unor zvonuri privind transferul la AS Roma, jurnaliștii de la Daily Star scriind recent că oficialii italienilor au ajuns la un acord cu fotbalistul.
După ce a impresionat în primul său sezon pe Old Trafford, uruguayanul și-a prelungit în luna mai înțelegerea cu United, având contract până la finalul stagiunii 2021/22. Astfel, în cazul în care atacantul va dori să se alăture proiectului lui Mourinho, oficialii celor de la AS Roma vor trebui să negocieze cu șefii lui Manchester United pentru a finaliza transferul.

Mourinho i-a luat pe Xhaka și Rui Patricio

Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
IERI LA 10:56
Potrivit jurnalistului italian, Fabrizio Romano, primele două cerințe ale lui Jose Mourinho sunt ca și îndeplinite de oficialii giallorossi. Rui Patricio, portarul lui Wolves și titular al naționalei Portugaliei, va sosi pe Olimpico. "Lupii" i-au găsit deja înlocuitor, pe Molineux Stadium urmând să sosească Jose Sa, care a impresionat în poarta lui Olympiacos.
Dacă venirea lui Rui Patricio pare certă, Roma negociază și cu Arsenal transferul lui Granit Xhaka, în schimbul căruia italienii sunt dispuși să plătească 20 de milioane de euro. Elvețianul și-a dat deja acordul pentru transfer, însă oficialii "tunarilor" încearcă să obțină o sumă ceva mai mare decât cea pusă la bătaie de oficialii din Cetatea Eternă.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37