Fundaşul român Ştefan Radu şi-a prelungit contractul cu echipa italiană de fotbal Lazio Roma până în iunie 2022, a anunţat, joi, clubul pe site-ul său oficial: "SS Lazio anunţă că a prelungit contractul economic al fotbalistului Ştefan Daniel Radu pentru o nouă stagiune sportivă'', se arată în comunicat.
În vârstă de 34 de ani, Ștefan Radu joacă la Lazio din 2008, când s-a transferat de la Dinamo. De atunci și până în prezent, fotbalistul român a cucerit de trei ori Cupa Italiei şi de trei ori Supercupa Italiei. Fostul internaţional român deţine recordul de meciuri jucate în tricoul lui Lazio în toate competiţiile (412), dar şi în Serie A (329).
Serie A
Sampdoria - Inter 2-2. Radu Drăgușin "uitat" pe banca de rezerve
12/09/2021 LA 14:24

Ștefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio

După 13 ani petrecuți la club, Ștefan Radu s-ar fi putut despărți de Lazio în această vară, el fiind dorit de Inter, unde ar fi colaborat cu fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi: "Este un exemplu! Nu cred că un alt jucător aflat în locul său ar fi făcut aceeași alegere", a spus Matteo Materazzi, fratele lui Marco Materazzi, legendă a fotbalului italian, pentru Corriere dello Sport.
Cotat la 2 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Ștefan Radu a dorit în schimb să continue la Lazio, fiind mulțumit de legătura pe care o are cu clubul. Conform presei italiene, Radu va avea un salariu mai mic față de 1,5 milioane de euro pe an, suma pe care o încasa până acum la Lazio.
Ștefan Radu este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, după ce a depășit recordul deținut de Giuseppe Favalli. Românul de 34 de ani a strâns nu mai puțin de 412 partide pentru laziali în 13 ani petrecuți pe Olimpico.
Fotbal
FCSB a dezmembrat Dinamo în derby-ul Ligii 1! Meciul s-a terminat cu un set la zero
12/09/2021 LA 13:58
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39