Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ștefan Radu pleacă de la Lazio după 13 ani! Cu ce club uriaș va semna în această săptămână

Bianca Dumitru

Publicat 14/06/2021 la 11:22 GMT+3

Ștefan Radu este aproape de a se despărți de Lazio. Potrivit jurnaliștilor din Italia, fundașul român în vârstă de 34 de ani este dorit de Simone Inzaghi la Inter Milano, mutarea având șanse mari de a se rezolva în această săptămână.

Ștefan Radu (Lazio)

Credit imagine: Eurosport

Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio a anunțat că Ștefan Radu s-ar putea despărți în această săptămână de Lazio. Fotbalistul, care a devenit în sezonul 2020/21 omul cu cele mai multe prezențe pentru formația din capitala Italiei, nu mai este dorit pe Stadio Olimpico. Oficialii clubului biancocelest nu își mai doresc prelungirea contractului lui Ștefan Radu, care l-ar putea urma astfel pe antrenorul Simone Inzaghi la Inter, unde tehnicianul i-a luat locul lui Antonio Conte.
"Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operaţiune care urmează să fie finalizată săptămâna aceasta", se arată pe site-ul jurnalistului Gianluca Di Marzio.
Inzaghi este foarte apropiat de Radu, insistând pentru prelungirea contractului lui cu Lazio în 2019, când românul se afla la finalul perioadei contractuale. Acum tehnicianul l-ar putea aduce la Inter, mai ales că mai mulți fundași ai campioanei Italiei ar putea pleca în această vară de la echipă, după ce rămân liberi de contract.

Presa anunța că Radu a semnat prelungirea cu Lazio

Anunțul despărțirii lui Ștefan Radu de Lazio vine la doar câteva săptămâni de momentul în care jurnaliștii italieni anunțau că fundașul și-a prelungit înțelegerea cu clubul din capitala Italiei. Aceștia notau că oficialii clubului îl vor răsplăti pe măsură pe român, recompensându-l pentru contribuția adusă în ultimul sezon cu încă un an de contract și cu un salariu de 1,2 milioane de euro în stagiunea 2021/22.
Ștefan Radu a fost cumpărat de Lazio în 2008 de la Dinamo. În cei aproape 13 ani petrecuți la clubul din capitala Italiei, Radu a câștigat 6 trofee: 3 Cupe ale Italiei (2009, 2013 și 2019) și 3 Supercupe (2010, 2018 și 2020). Fundașul român a marcat de 8 ori pentru Lazio și a oferit și 20 de assist-uri în cele 402 meciuri jucate în toate competițiile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo