Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter s-a impus la Parma și și-a consolidat prima poziție! Man și Mihăilă au jucat câte o repriză

Irina Aldea

Actualizat 04/03/2021 la 23:48 GMT+2

Inter s-a impus pe terenul Parmei în ultimul meci al etapei a 25-a din Serie A. Dennis Man a început ca titular la "cruciați", dar a fost înlocuit la pauză cu Valentin Mihăilă.

Dennis Man (Parma-Inter)

Credit imagine: Eurosport

Parma a început curajos iar în minutul 6 Dennis Man a fost aproape să scoată un penalty. Românul a căzut în careu după un duel cu Barella, dar reluările au demonstrat că jucătorul Interului a intervenit corect. Kurtic a avut și el o șansă bună în minutul 15, dar lovitura sa de cap din 6 metri a fost respinsă de Handanovic.
Ulterior, Inter a trecut la cârma jocului, dar Eriksen, Skriniar sau Lukaku nu au fost eficienți în fața porții. Dennis man a fost vizibil afectat după o ciocnire cu Bastoni și a avut nevoie în 2 rânduri de îngrijiri medicale, părând la un moment dat că nu mai poate continua. Totuși, românul a rămas pe teren și putea da lovitura pe finalul primei părți, însă lovitura sa de cap a trecut de puțin pe lângă poarta adversă.

Mihăilă a intrat în locul lui Man la pauză, dar nu și-a ajutat echipa să evite înfrângerea

La pauză, Roberto D'Aversa a făcut rocada între români, Valentin Mihăilă intrând în locul lui Man. Inter însă a ieșit mult mai motivată de la vestiare și și-a făcut meciul ușor după dubla lui Alexis Sanchez (min.54 și 62), ambele reușite ale chilianului venind din pasele lui Lukaku. Belgianul a ajuns astfel la 8 pase decisive în acest sezon, record personal în această privință de când joacă în fotbalul mare.
Finaulul nu a fost totuși unul simplu pentru echipa lui conte, deoarece Parma a revenit în joc în minutul 71, când Hernani a reluat din voleu o centrare pefectă a lui Pezzella. Gazdele nu au mai avut însă forța să egaleze și s-a terminat 2-1 pentru "nerazzurri".
Prin această victorie, Inter își consolidează poziția de lider în Serie A, mărind distanța față de AC Milan la 6 puncte. În schimb, Parma se afundă și mai mult în subsolul ierarhiei, ocupând în continuare penultima poziție, la 6 puncte distanță față de Cagliari, prima echipă clasată deasupra liniei retrogradării.
Pentru Inter urmează un meci tare, pe teren propriu contra Atalantei, în timp ce Parma se va deplasa etapa viitoare pe terenul Fiorentinei, o altă echipă lipsită total de formă.
Știrea inițială
Parma, trupă de pe penultimul locla care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă, înfruntă liderul Inter, astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 25 din Serie A. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe eurosport.ro. În vârstă de 22 de ani, Dennis Man este în premieră titular la Parma, iar Valentin Mihăilă (21 de ani) va sta pe banca de rezerve la meciul din seara aceasta. Portarul Ionuț Radu (23 de ani) va fi rezervă la Inter.
Gazdele vin după 16 meciuri consecutive fără victorie și ocupă penultima poziție în Serie A. Parma a strâns doar 15 puncte în 24 de etape parcurse. Ultima poziție care asigură salvarea de la retrogradare este ocupată de Cagliari, echipa la care evoluează Răzvan Marin, care are 21 de puncte. Inter, de partea cealaltă, este pe val. Conduce clasamentul, cu 56 de puncte, 3 peste rivala AC Milan. Trupa antrenată de Conte are și un meci mai puțin disputat.

Parma - Inter, LIVE TEXT de la 21:45 | Echipele de start

  • Parma: Sepe - Osorio, Bani, Valenti, Gagliolo - Hernani, Brugman, Kurtic - Man, Kucka, Karamoh. Rezerve: Colombi, Iacoponi, Pezzella, Grassi, Pelle, Cyprien, Sohm, Bruno Alves, Mihăilă, Brunetta, Busi, Inglese. Antrenor: Roberto D'Aversa
  • Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Lukaku, Sanchez. Antrenor: Antonio Conte
  • Stadion: Ennio Tardini, Parma
  • Arbitru: Fabrizio Pasqua
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo