Radu Drăgușin a impresionat în ultimul an la grupele de tineret ale lui Juventus, fiind promovat la prima echipă de Andrea Pirlo. Italienii i-au făcut o ofertă de prelungire a contractului, iar fundașul în vârstă de 19 ani a acceptat, semnând un contract valabil până în 2025.
În ciuda acestui fapt, românul nu va mai continua în vestiarul "Bătrânei Doamne". Potrivit jurnaliștilor de la Calcio Mercato, după venirea lui Max Allegri pe banca lui Juventus, Drăgușin va fi cedat sub formă de împrumut la Genoa, echipă care a încheiat sezonul 2020/21 pe locul 11 în Serie A.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ronaldo trăiește pentru acel meci!" Cum comentează Cannavaro posibilul duel Italia - Portugalia
27/11/2021 LA 20:03
Pentru această mutare au fost luate în considerare legăturile dintre cele două cluburi, fundașul român fiind dorit și de alte cluburi din Europa. Allegri ar fi decis împrumutul lui Drăgușin pentru ca fotbalistul să obțină mai multă experiență, la Juventus neavând șanse prea mari de a mai evolua în condițiile în care antrenorul îi mai are în lot pe De Ligt, Bonucci și Chiellini.

Drăgușin, dorit în Premier League

Fundașul român, cotat de site-ul transfermarkt.com la 3 milioane de euro, a fost dorit și Crystal Palace. Englezii ar fi vrut să-i obțină transferul încă dinainte de a semna prelungirea cu Juventus, însă Drăgușin nu a acceptat să plece din Serie A.
Potrivit celor de la The Sun, chiar dacă nu au reușit să-l convingă atunci, britanicii au intenționat să-l ia sub formă de împrumut.
"Drăguşin ar putea fi disponibil pentru a fi împrumutat timp de un sezon. Palace încearcă astfel să se întărească în defensivă. Juventus poate fi dispusă să îi dea drumul pentru a juca în mod constant", notau jurnaliștii englezi la jumătatea lunii mai.
Radu Drăgușin a bifat 4 apariții în tricoul lui Juventus în sezonul 2020/21, dintre care două în Cupa Italiei, una în Serie A și una în Champions League.
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Ziyech! Ofertă de 100 de milioane de €
25/11/2021 LA 10:25
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36