Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio

Bianca Dumitru

Publicat 21/09/2021 la 13:11 GMT+3

Răzvan Marin a devenit în acest weekend cel mai bun pasator din Serie A, fiind la egalitate cu Nicolo Barella și Luis Alberto. Românul lui Cagliari a transmis un mesaj în limba italiană după remiza cu Lazio, impresionându-i pe fanii echipei.

Răzvan Marin (Cagliari)

Credit imagine: Getty Images

Răzvan Marin a reușit în weekend, în partida dintre Lazio și Cagliari, o nouă prestație foarte bună, oferind și o pasă de gol pentru reușita lui Joao Pedro, din minutul 46. În urma assist-ului, românul a urcat pe primul loc în topul pasatorilor din Serie A, fiind la egalitate cu Nicolo Barella și Luis Alberto, cu câte 3 reușite.
După meciul cu Lazio, mijlocașul în vârstă de 25 de ani i-a impresionat pe suporterii lui Cagliari, transmițându-le un mesaj în limba italiană pe rețelele de socializare. Răzvan Marin le-a făcut o promisiune nerostită fanilor, aceea că echipa se va lupta și mai mult în continuare pentru fiecare punct.
"Un punct bun împotriva unui adversar puternic. A fost un meci bun, hai să o luăm de la capăt din acest punct. Forza Casteddu!", a fost mesajul lui Răzvan Marin.

Ce notă a primit după remiza cu Lazio

După remiza cu Lazio din a patra etapă a Serie A, Răzvan Marin a primit nota 7 de la jurnaliștii site-ului Calcio Casteddu, publicația de casă a lui Cagliari. Aceștia s-au arătat cuceriți de mijlocașul român, despre care au scris că rezistă foarte bine sub presiune.
"Ce assist al lui Răzvan Marin! Mijlocașul a avut numai atingeri curate, nu și-a pierdut niciodată busola și a demonstrat că rezistă foarte bine sub presiune. Assistul de la golul de 1-1 a fost de-a dreptul remarcabil", au scris italienii.
După 4 etape, Cagliari este pe locul 19 în clasamentul din Serie A, cu doar două puncte. Pentru echipa lui Răzvan Marin urmează meciul cu Empoli, programat miercuri, de la ora 21:45.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo