Răzvan Marin a reușit în weekend, în partida dintre Lazio și Cagliari, o nouă prestație foarte bună, oferind și o pasă de gol pentru reușita lui Joao Pedro, din minutul 46. În urma assist-ului, românul a urcat pe primul loc în topul pasatorilor din Serie A, fiind la egalitate cu Nicolo Barella și Luis Alberto, cu câte 3 reușite.
După meciul cu Lazio, mijlocașul în vârstă de 25 de ani i-a impresionat pe suporterii lui Cagliari, transmițându-le un mesaj în limba italiană pe rețelele de socializare. Răzvan Marin le-a făcut o promisiune nerostită fanilor, aceea că echipa se va lupta și mai mult în continuare pentru fiecare punct.
"Un punct bun împotriva unui adversar puternic. A fost un meci bun, hai să o luăm de la capăt din acest punct. Forza Casteddu!", a fost mesajul lui Răzvan Marin.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32

Ce notă a primit după remiza cu Lazio

După remiza cu Lazio din a patra etapă a Serie A, Răzvan Marin a primit nota 7 de la jurnaliștii site-ului Calcio Casteddu, publicația de casă a lui Cagliari. Aceștia s-au arătat cuceriți de mijlocașul român, despre care au scris că rezistă foarte bine sub presiune.
"Ce assist al lui Răzvan Marin! Mijlocașul a avut numai atingeri curate, nu și-a pierdut niciodată busola și a demonstrat că rezistă foarte bine sub presiune. Assistul de la golul de 1-1 a fost de-a dreptul remarcabil", au scris italienii.
După 4 etape, Cagliari este pe locul 19 în clasamentul din Serie A, cu doar două puncte. Pentru echipa lui Răzvan Marin urmează meciul cu Empoli, programat miercuri, de la ora 21:45.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Serie A
Răzvan Marin, pe lista celor mai slabi jucători din actuala ediție a Serie A! Topul italienilor
01/11/2022 LA 15:09
Serie A
Răzvan Marin, inclus în echipa celor mai slabi jucători ai ultimei etape din Serie A
25/10/2022 LA 19:47