Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ștefan Radu, la egalitate cu Favalli în istoria lui Lazio! Performanța uimitoare a fundașului român

Irina Aldea

Publicat 21/03/2021 la 11:23 GMT+2

Ștefan Radu scrie azi o nouă pagină de istorie pentru clubul din Serie A, Lazio. Anunțat titular cu Udinese, fundașul român va bifa meciul cu numărul 401 în tricoul grupării din Roma.

Ștefan Radu, fundașul lui Lazio

Credit imagine: Eurosport

Ajuns la 34 de ani, Ștefan Radu va intra azi definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul român va fi prezent azi pe teren în meciul din etapa a 28-a din Serie A cu Udinese și va egala astfel recordul deținut de Giuseppe Favalli pentru cele mai multe partide oficiale în tricoul italienilor.Radu va bifa prezența cu numărul 401 în tricoul formației biancoceleste.
"Va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, citat de tuttomercatoweb.

Ștefan Radu scrie istorie la Lazio! Românul egalează recordul lui Giuseppe Favalli

Transferat încă din 2008 la trupa din Romapentru 4.75 milioane de euro, Ștefan Radu a reușit de-a lungul timpului să marcheze opt goluri pentru Lazio și să paseze decisiv în 20 de cazuri. Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu a cucerit șase trofee cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe.
În plus, antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, are numai cuvinte de laudă la adresa fundașului român: "Mâine (n.r - azi) va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, înaintea meciului cu Udinese.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo