Ajuns la 34 de ani, Ștefan Radu va intra azi definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul român va fi prezent azi pe teren în meciul din etapa a 28-a din Serie A cu Udinese și va egala astfel recordul deținut de Giuseppe Favalli pentru cele mai multe partide oficiale în tricoul italienilor.Radu va bifa prezența cu numărul 401 în tricoul formației biancoceleste.
"Va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, citat de tuttomercatoweb.

Ștefan Radu scrie istorie la Lazio! Românul egalează recordul lui Giuseppe Favalli

Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Transferat încă din 2008 la trupa din Romapentru 4.75 milioane de euro, Ștefan Radu a reușit de-a lungul timpului să marcheze opt goluri pentru Lazio și să paseze decisiv în 20 de cazuri. Cotat la 2,5 milioane de euro, Radu a cucerit șase trofee cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe.
În plus, antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, are numai cuvinte de laudă la adresa fundașului român: "Mâine (n.r - azi) va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante. E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, înaintea meciului cu Udinese.
Fotbal
CFR, superioară în derby-ul Clujului. Două penalty-uri aduc toate punctele în Gruia
23/10/2022 LA 20:05
Serie A
Milan - Juventus 2-0 | Nota primită de la jurnaliștii italieni de către Tătărușanu
09/10/2022 LA 06:42