Valentin Mihăilă traversa o perioadă foarte bună,dar din păcate pentru el a suferit o accidentare la începutul lunii aprilie. La antrenamentul programat pe 5 aprilie, atacantul de 21 de ani a părăsit mai devreme ședința de pregătire din cauza unor dureri musculare. Acesta a acuzat probleme la mușchii aductori și din acel moment s-a antrenat doar singur, separat de colectivul lui Roberto D'Aversa.
Parma Live anunță că Mihăilă nu mai acuză în prezent dureri, iar azi s-ar putea întoarce la antrenamentele cu întreg colectivul. Chiar dacă absența din ultima săptămână îi scade vertiginos șansele de a începe ca titular partida din deplasare cu Cagliari, Valentin Mihăilă ar putea prinde câteva minute pe finalul meciului din etapa a 31-a, programat sâmbătă de la ora 21.45.

Valentin Mihăilă poate reveni la antrenamente! Ce se întâmplă cu Dennis Man la Parma

Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03
Pe de altă parte, Dennis Man nu are nicio problemă și este anunțat titular la meciul de sâmbătă, Roberto D'Aversa urmând să abordeze o tactică nouă, cu doi atacanți centrali în linia ofensivă - Graziano Pelle și Andreas Cornelius. Mutarea pe care ar urma s-o facă antrenorul Parmeiar putea fi cauzată de problemelor medicale din lot și a formei slabe a lui Gervinho.
În toamna trecută, Valentin Mihăilă a debutat târziu la Parma din cauza unei pubalgii, dar apoi a prins din ce în ce mai multe minute. Până acum, atacantul a strâns 14 meciuri în tricoul "cruciaților", marcând 3 goluri (2 în Serie A și unul în Cupa Italiei). În ultimul meci în care a fost introdus în lot, în care Parma a remizat în deplasare cu Benevento, Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 77.
Serie B
Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni! Ce așteptări au de la el înaintea etapei din Serie B
10/09/2021 LA 11:55
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21