Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste mare pentru Parma! Valentin Mihăilă revine la antrenamente! Ce se întâmplă cu Dennis Man

Irina Aldea

Publicat 15/04/2021 la 09:09 GMT+3

Parma a primit o veste foarte bună înaintea meciului cu echipa lui Răzvan Marin, Cagliari. Roberto D'Aversa ar putea să-l folosească în acest meci pe fotbalistul adus de la CS U Craiova.

Valentin Mihăilă

Credit imagine: Getty Images

Valentin Mihăilă traversa o perioadă foarte bună,dar din păcate pentru el a suferit o accidentare la începutul lunii aprilie. La antrenamentul programat pe 5 aprilie, atacantul de 21 de ani a părăsit mai devreme ședința de pregătire din cauza unor dureri musculare. Acesta a acuzat probleme la mușchii aductori și din acel moment s-a antrenat doar singur, separat de colectivul lui Roberto D'Aversa.
Parma Live anunță că Mihăilă nu mai acuză în prezent dureri, iar azi s-ar putea întoarce la antrenamentele cu întreg colectivul. Chiar dacă absența din ultima săptămână îi scade vertiginos șansele de a începe ca titular partida din deplasare cu Cagliari, Valentin Mihăilă ar putea prinde câteva minute pe finalul meciului din etapa a 31-a, programat sâmbătă de la ora 21.45.

Valentin Mihăilă poate reveni la antrenamente! Ce se întâmplă cu Dennis Man la Parma

Pe de altă parte, Dennis Man nu are nicio problemă și este anunțat titular la meciul de sâmbătă, Roberto D'Aversa urmând să abordeze o tactică nouă, cu doi atacanți centrali în linia ofensivă - Graziano Pelle și Andreas Cornelius. Mutarea pe care ar urma s-o facă antrenorul Parmeiar putea fi cauzată de problemelor medicale din lot și a formei slabe a lui Gervinho.
În toamna trecută, Valentin Mihăilă a debutat târziu la Parma din cauza unei pubalgii, dar apoi a prins din ce în ce mai multe minute. Până acum, atacantul a strâns 14 meciuri în tricoul "cruciaților", marcând 3 goluri (2 în Serie A și unul în Cupa Italiei). În ultimul meci în care a fost introdus în lot, în care Parma a remizat în deplasare cu Benevento, Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 77.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo