Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Absolut dezastruos!" Radu Drăgușin, criticat după înfrângerea cu 5-0 în fața lui Inter

Bianca Dumitru

Publicat 05/03/2022 la 11:00 GMT+2

Inter a învins-o vineri seară pe Salernitana cu scorul de 5-0, Lautaro Martinez și Edin Dzeko fiind protagoniștii succesului de pe Giuseppe Meazza. Radu Drăgușin nu a reușit să le țină piept atacanților lui Inter și a fost criticat de jurnaliștii din Italia, care i-au dat note mici pentru prestația din a 28-a etapă a Serie A.

Radu Drăgușin și Lautaro Martinez în Inter - Salernitana

Credit imagine: Getty Images

Inter a revenit vineri seară, cel puțin pentru moment, pe primul loc al clasamentului din Serie A. Echipa lui Simone Inzaghi s-a impus pe teren propriu în fața ultimei clasate din campionatul Italiei, Salernitana, cu scorul de 5-0.
Lautaro Martinez a deschis scorul în minutul 22, din pasa lui Nicolo Barella, oprind seria de 8 partide fără gol marcat în 2022. În minutul 40, același Barella l-a servit din nou pe atacantul argentinian, care a reușit dubla.
În minutul 56, Radu Drăgușin nu a putut ține marcajul la același Lautaro Martinez, care a înscris din centrarea lui Dzeko. Din minutul 64, Dzeko a schimbat rolurile și a devenit și el marcator. Prima reușită a venit din pasa proaspăt intratului Gosens, pentru ca în minutul 69 să fie servit excelent de către Dumfries.
Radu Drăgușin a fost integralist în partida de pe Giuseppe Meazza, dar nici fundașul român, nici coechipierii săi nu le-au putut face față campionilor din sezonul trecut de Serie A, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă.
Citește și:

Note mici pentru Radu Drăgușin după înfrângerea cu Inter

După meci, Radu Drăgușin a fost criticat de jurnaliștii din Italia, care i-au dat note mici pentru evoluția sa. Cei de la Gazzetta dello Sport l-au notat cu 4 și au scris că românul a fost "sufocat" de Lautaro Martinez pe teren, pe tot parcursul meciului.
"Unde se întorcea, întotdeauna era un Lautaro acolo. A reușit o recuperare în startul meciului, dar este o excepție. O suferință continuă, iar întârzierea de la 3-0 este fotografia perfectă a serii", au scris italienii.
Radu Drăgușin a primit aceeași notă, 4, și de la publicația CalcioMercato, care i-a caracterizat prestația drept "absolut dezastruoasă", notând că Martinez "l-a înnebunit".
În ceea ce-i privește pe jurnaliștii de la TuttoMercatoWeb, aceștia l-au notat cu 4,5, cea mai mică notă a echipei, și au scris că nu a reușit să țină pasul cu adversarii săi: "Încă un meci slab pentru fundașul central al lui Salernitana, cedat de Sampdoria fără mari regrete, rămas întotdeauna în contratimp în meci. Lautaro îl păcălește de trei ori și înscrie după trei luni de așteptare."
Pentru echipa lui Radu Drăgușin urmează, pe 12 martie, de la ora 16:00, meciul cu Sassuolo, formația lui Vlad Chiricheș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo