Articol scris de Radu Florea
Ieri seară Juventus a învins-o cu 4-3 pe AS Roma într-una dintre cele mai spectaculoase partide ale actualului sezon de Serie A. Din păcate pentru echipa lui Allegri, această victorie a fost umbrită de accidentarea pe care Federico Chiesa a suferit-o în prima repriză a partidei de pe Olimpico.
Astăzi, Juventus a dat un comunicat oficial care nu este deloc îmbucurător pentru fanii torinezi. Chiesa a suferit o accidentare la ligamentele încrucișate și va trebui operat în următoarele zile, astfel că șansele de a mai apărea în acest sezon sunt reduse.
Fotbal
Schimbări importante în regulamentul Balonului de Aur! Cum va fi acordat râvnitul trofeu
11/03/2022 LA 13:14
Vestea este una cumplită și pentru naționala Italiei, care nu se va putea baza pe Chiesa în barajul pentru Campionatul Mondial. Presa italiană estimează că jucătorul lui Juventus ar putea reveni pe teren abia în septembrie, ceea ce înseamnă că va fi apt pentru turneul final din Qatar dacă Szquadra Azzura va ajunge acolo.
Deși fostul atacant al Fiorentinei a impresionat pentru echipa națională a Italiei, fiind un om de bază pentru echipa lui Mancini în triumful de la Euro 2020, Allegri nu a mizat la fel de mult ca Mancini pe Chiesa în acest sezon, antrenorul italian preferând mai mult să joace cu Federico Bernardeschi, cel din urmă făcând mai bine faza defensivă decât Chiesa. Fostul atacant al Fiorentinei are 14 apariții, 2 goluri și 2 pase de gol pentru "Bătrâna Doamnă " în actualul sezon de Serie A.
Citește și:

Kulusevski poate profita de accidentarea lui Chiesa

Accidentările la ligamentele încrucișate sunt de multe ori foarte periculoase, putând scoate fotbaliștii din circuit pentru perioade foarte lungi de timp. Cel mai probabil, medicii lui Juventus vor aștepta verdictul final în ceea ce privește revenirea pe teren a lui Chiesa după ce va avea loc operația starului naționalei Italiei.
Kulusevski este un alt tânăr foarte talentat care poate profita de accidentarea lui starului naționalei Italiei și să pătrundă astfel în primul "11 " al lui Juventus. Fostul fotbalist al Parmei a intrat în meciul contra Romei în locul fostului jucător al Fiorentinei, înscriind golul de 3-3 în minutul 72.
Kulusevski s-a transferat la Juventus de la Atalanta în iarna anului 2020 în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, pentru a fi împrumutat de torinezi la Parma. După evoluțiile foarte bune din a doua jumătate a sezonului 2019-2020, Kulusevski a revenit la Juventus, însă nu a mai prins atât de multe minute ca pe vremea când evolua la Atalanta sau Parma, accidentarea lui Chiesa putându-i oferi o ultimă șansă suedezului de a impresiona la Juventus.
Premier League
Abramovich, ce nebunie! Ofertă de 150 de milioane de euro pentru un fundaș! Transferul anului
20/12/2021 LA 07:44
Premier League
Aubameyang, adio Arsenal. The Independent anunță transferul iernii în fotbalul mondial
15/12/2021 LA 06:04