Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atalanta, victorie istorică la Torino cu Juventus! Unicul gol al partidei, marcat de Duvan Zapata

Irina Aldea

Actualizat 27/11/2021 la 22:35 GMT+2

Atalanta a învins-o în deplasare pe Juventus, scor 1-0, în etapa a 14-a din Serie A. Unicul gol al partidei a fost marcat de columbianul Duvan Zapata.

Duvan Zapata

Credit imagine: Getty Images

Juventus Torino a fost învinsă cu 1-0 acasă de Atalanta Bergamo, sâmbătă, într-un meci din etapa a 14-a din Serie A, şi a ajuns la cinci înfrângeri în actuala ediţie de campionat. Unicul gol a fost reuşit în minutul 28 de Duvan Zapata, care a marcat 9 goluri în acest sezon de Serie A, transmite Agerpres.
Juventus a avut o bară prin Paulo Dybala în al cincilea minut de prelungire. Atalanta nu o mai învinsese din 1989 în deplasare pe Juventus. Echipa din Bergamo este pe poziţia a patra a clasamentului, cu 28 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3, Inter Milano, şi la 4 puncte în spatele primelor lui Napoli şi AC Milan. Primele trei clasate cu câte 13 jocuri disputate.

Atalanta, victorie istorică la Torino cu Juventus în etapa 14 din Serie A

Juventus este pe locul 8, la 11 puncte de Napoli şi Milan. Eşecul de sâmbătă a venit la câteva zile după umilinţa (0-4) de pe terenul lui Chelsea în Liga Campionilor. Tot sâmbătă, fundaşul Radu Drăguşin a jucat din minutul 86 la Sampdoria, care a învins-o cu 3-1 acasă pe Hellas Verona, ce a condus la pauză.
Vineri, mijlocaşul Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari, ţinută în şah de Salernitana, 1-1, în meciul dintre ultimele două clasate.Sâmbătă mai are loc întâlnirea Venezia - Inter Milano, duminică fiind programate ultimele meciuri ale etapei. Lazio, echipa lui Ştefan Radu, ocupă locul 6, cu 21 de puncte după 13 jocuri. Sassuolo, la care joacă Vlad Chiricheş, are 15 puncte şi este pe poziţia a 13-a. Sampdoria, cu 15 puncte, este pe locul 15. Cagliari se află pe locul 19, penultimul, cu 8 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo