Cristiano Ronaldo a fost timp de 3 sezoane cel ami bun jucător de la Juventus, dar performanțele portughezului nu i-a impresionat neapărat pe toți jucătorii "Bătrânei Doamne".
În urmă cu ceva timp, Bonucci declara că Ronaldo a creat o stare de automulțumire în cadrul echipei, pentru că toți jucătorii așteptau de la el să facă diferența și nu s-au mai sacrificat ca în trecut.
Gianluigi Buffon este și el de acord cu fostul său coleg. Veteranul care acum joacă la Parma este de părere că Ronaldo i-a făcut mai mult rău decât bine lui Juventus, deoarece spiritul care caracteriza formația italiană s-a pierdut în perioada în care lusitanul a jucat în tricoul bianconerrilor.
Serie B
La aproape 44 de ani, Gigi Buffon a dezvăluit unde vrea să se transfere, după aventura la Parma
24/12/2021 LA 09:52
Citește și:

Buffon: "ADN-ul lui Juventus s-a pierdut odată cu venirea lui Ronaldo"

Buffon a insistat că înainte de venirea lui Ronaldo unitatea grupului era principala caracteristică a lui Juventus, lucru care a ajutat formația din Piemont să ajungă în două finale de Champions League într-un interval de numai 3 ani(2015 și 2017).
"Juve a avut șansa de a câștiga Liga Campionilor în primul an în care a sosit Ronaldo. Eu eram atunci la Paris Saint-Germainși nu mi-am putut da seama ce s-a întâmplat. Când m-am întors, am lucrat cu CR7 doi ani și ne-am descurcat bine împreună, dar cred că Juve a pierdut acel ADN de a fi o echipă.
Am ajuns în finala Ligii Campionilor în 2017 pentru că eram o echipă plină cu experiență, dar mai presus de toate eram uniți și a existat acea competiție pentru fiecare loc în echipă, care a fost una acerbă. Acest lcuru s-a pierdut odată cu venirea lui Ronaldo.", a spus Buffon, citat de football-italia.net.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
04/12/2021 LA 15:28