Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cassano continuă tirada la adresa lui Mourinho! Antrenorul căruia "nu-i ajunge la degetul mic"

Nicu Savin

Actualizat 15/04/2023 la 09:46 GMT+3

Antonio Cassano a lansat o serie de atacuri la adresa lui Jose Mourinho, iar antrenorul Romei i-a răspuns pe un ton ironic. Fostul fotbalist italian nu vrea să pună capăt disputei și a făcut o nouă serie de afirmații virale, spunând că portughezul este zero ca antrenor și nici nu se poate compara cu Pep Guardiola, unul dintre cei mai mari rivali ai săi de pe parcursul carierei.

José Mourinho

Credit imagine: Eurosport

Antonio Cassano este recunoscut pentru vehemența cu care critică anumiți oameni din fotbal, pornind de la jucători și antrenori, până la oficialii sau anumite echipe. Ultimul "client" al fostului mare talent al fotbalului italian este Jose Mourinho.
Dezamăgit de stilul de joc al Romei, fosta sa echipă, Cassano a lansat un val de critici către Mourinho. "The Special One" nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns într-un mod ironic italianului, dar disputa de la distanță dintre cei doi este departe de a se fi terminat.

Antonio Cassano: "Mourinho este un antrenor oribil"

În cadrul podcastului CalcioConlaEffe, Cassano s-a dezlănțuit din nou la adresa lui Mourinho, despre care a spus că nu poate fi niciodată comprat cu Pep Guardiola și nici măcar cu Luciano Spalletti sau Roberto De Zerbi, antrenori care propun un fotbal spectaculos.
"Nu-i va ajunge niciodată nici la degetul mic lui Guardiola. Mourinho este un antrenor oribil. La 3 zile după ce se lasă nimeni nu-și va mai aminti la el. A trăit doar în conflicte și controverse. Ar trebui să învețe de la Spalletti sau De Zerbi, care fac echipele să joace un fotbal spectaculos. Nu îl judec pe Mourinho ca persoană, ci ca antrenor. E zero. S-a oprit în timp. Nu-mi pasă de titlurile pe care le-a câștigat. A făcut-o printr-un fotbal obscen. Cu antifotbal", a spus Antonio Cassano, citat de Marca.
Antipatia lui Cassano față de Mourinho este greu de explicat, pentru că cei doi nu s-au intersectat niciodată la vreo echipă, chiar dacă ambii au trecut pe la AS Roma, Real Madrid sau Inter. E evident că italianul are ceva personal cu antrenorul Romei, pentru că multe dintre afirmațiile sale sunt exagerate. Indiferent de stilul de joc pe care l-a propus, Mourinho este unul dintre cei mai de succes antrenori din secolul XXI. "The Special One" a câștigat nenumărate trofee în carieră, inclusiv două titlul UEFA Champions League, cu echipe care nu erau neapărat mari favorite: FC Porto și Inter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo