Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2022 la 20:59 GMT+2

Dennis Man ar putea pleca în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Parma. Fostul jucător de la FCSB este dorit în Serie A, la Sampdoria, de Roberto D'Aversa, fostul său antrenor de la Parma.

Dennis Man (Parma)

Credit imagine: Getty Images

Dennis Man este aproape de a se despărți în această iarnă de Parma. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani este dorit în Turcia, dar și în Italia. Fostul jucător al celor de la FCSB ar putea reveni în Serie A, aflându-se în atenția celor de la Sampdoria, echipă antrenată de Roberto D'Aversa, cel cu care a colaborat sezonul trecut la Parma.
Agentul lui Dennis Man a confirmat interesul clubului la care este legitimat și Radu Drăgușin, explicând, însă, că nu se pune problema unui transfer definitiv.
"Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man... Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem", a declarat impresarul fotbalistului, potrivit ProSport.
În schimbul lui Dennis Man, oficialii Sampdoriei sunt dispuși să trimită la Parma doi jucători. Potrivit site-ului Clubdoria46, este vorba despre Nicola Murru și Ernesto Torregrossa, prin a căror mutare pe Ennio Tardini genovezii încearcă să reducă pretențiile financiare ale echipei din Serie B.
Citește și:

Dennis Man, dorit la Trabzonspor

Fostul golgheter de la FCSB a devenit rezervă de lux la Parma în această stagiune. S-a spus că Maresca nu se înțelege cu Man, dar nici noul antrenor, Giuseppe Iachini, nu e mulțumit de randamentul fotbalistului.
"Are calități, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel precum cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre. Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare", a spus recent Iachini, întrebat dacă Man intră în planurile sale.
Se pare că tehnicianul e complet nemulțumit de angajamentul lui Man în meciuri, dar și de lipsa de cunoștințe tactice și le-a transmis oficialilor să îl transfere și să recupereze din suma uriașă plătită.
Salvarea Parmei ar putea veni și din Turcia, acolo unde contactele impresarilor săi îl fac pe Man un fotbalist interesant, chiar dacă cifrele sale sunt dezamăgitoare. Potrivit Karadeniz Gazete, Trabzonspor a făcut la finalul anului 2021 o ofertă de 4,5 milioane de euro. Una corectă, având în vedere cât de mult a scăzut cota românului, dar italienii nu sunt tentați să accepte. Ei visează să își recupereze întreaga sumă plătită FCSB-ului (aproape 11 milioane de euro), lucru care pare imposibil.
Probabil vor mai exista discuții între părți și nu e exclus să se ajungă la un numitor comun, mai ales că șefii lui Trabzon sunt deciși să întărească echipa, pentru a avea o șanse reală la un titlu istoric.
La Trabzonspor, Man ar avea ocazia să fie din nou coleg cu Gervinho, fostul său coleg de la Parma. Turcii mai au fotbaliști cu nume în lot, precum Cornelius și Hamsik. Echipa e antrenată de Abdullah Avci, fost antrenor al lui Beșiktaș și al naționalei Turciei.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo