Dennis Man este o dezamăgire în Serie B, din Italia, iar Parma visează să îl transfere și să își recupereze banii. În iarna trecută, formația de pe Ennio Tardini plătea aproximativ 11milioane de euro, cu tot cu bonusuri, pentru atacantul de bandă român. După un start promiţător, fostul golgheter de la FCSB s-a stins, iar în actuala stagiune a devenit rezervă de lux, deşi echipa a retrogradat.
S-a spus că Maresca nu se înţelege cu românul, dar nici noul antrenor, Giuseppe Iachini, nu e mulţumit de randamentul lui Man. "Are calități, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel precum cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre. Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare", spunea Iachini de curând, întrebat dacă Man intră în planurile sale.
Se pare că tehnicianul e complet nemulţumit de angajamentul lui Man în meciuri, dar şi de lipsa de cunoştinţe tactice şi le-a transmis oficialilor să îl transfere şi să recupereze din suma uriaşă plătită.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 6 ORE
Salvarea Parmei pare a veni din Turcia, acolo unde contactele impresarilor săi îl fac pe Man un fotbalist interesant, chiar dacă cifrele sale sunt dezamăgitoare. Potrivit Karadeniz Gazete, Trabzonspor a făcut o ofertă de 4,5 milioane de euro. Una corectă, având în vedere cât de mult a scăzut cota românului, dar italienii nu sunt tentaţi să accepte. Ei visează să îşi recupereze întreaga sumă plătită FCSB-iului (aproape 11 milioane de euro), lucru care pare imposibil.
Probabil vor mai exista discuţii între părţi şi nu e exclus să se ajungă la un numitor comun, mai ales că şefii lui Trabzon sunt decişi să întărească echipa, pentru a avea o şanse reală la un titlu istoric.
La Trabzonspor, Man ar avea ocazia să fie din nou coleg cu Gervinho, fostul său coleg de la Parma. Turcii mai au fotbalişti cu nume în lot, precum Cornelius şi Hamsik. Echipa e antrenată de Abdullah Avci, fost antrenor al lui Beşiktaş şi al naţionalei Turciei.
CITEŞTE ŞI:
KLOPP E GATA DE CEL MAI TARE TRANSFER DIN CARIERA SA: 100 DE MILIOANE € PENTRU UN PUȘTI DE 20 DE ANI

Dennis Man, și în atenția lui Galatasaray

În ultima perioadă, s-a scris intens despre interesul lui Galatasaray pentru internaționalul român. Presa din Istanbul chiar a anunțat transferul, dar nimic nu a fost ofiical, în cele din urmă.
Recent, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a dezvăluit că a vrut să-l transfere pe Dennis Man încă de vara trecută: "Am vrut să îl transferăm pe Dennis Man în trecut. Parma nu a vrut să îl lase. Nu am fost foarte insistenți, dar da, l-am vrut. Parma a zis că nu îl cedează, chiar dacă evoluează în Serie B. Noi rămânem deschiși în continuare. Nu știu ce se va întâmpla în perioada de transferuri din ianuarie", spunea Fatih Terim, potrivit sursei citate.
Turcii mai notau că Dennis Man nu este singurul fotbalist român care a atras atenția la Galatasaray. Fatih Terim este atent și la Andrei Ivan și Octavian Popescu, dar și la portarul lui Inter, Ionuț Radu. Ajunși în această vară la Galatasaray, Moruțan și Cicâldău au confirmat la trupa lui Fatih Terim, devenind oameni de bază pentru gruparea Cim Bom Bom.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32