Dușan Vlahovic a impresionat în ultimele 2 sezoane la Fiorentina și a refuzat până acum să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara anului viitor. Cu 33 de goluri în 2021 pentru echipa din Florența, Vlahovic a egalat un record deținut de Cristiano Ronaldo în Italia, iar fanii echipei viola știu că va fi greu de convins să rămână. Manchester United, Inter, Juventus și Arsenal sunt echipele care i-au făcut un marcaj intens vârfului care impresionat în tricoul Fiorentinei.
La doar 21 de ani, Vlahovic știe că poate obține un salariu uriaș dacă pleacă liber de contract și a refuzat mai multe oferte foarte bune de prelungire pentru nivelul financiar al Fiorentinei. Răspunsul a fost mereu NU.
"Am spus-o public de multe ori. Am creat o poveste frumoasă la Florența. Avem o echipă bună, cu fotbaliști minunați, iar fanii au fost mereu aproape de noi. Doar Dumnezeu știe ce se va întâmpla în perioada urmptoare, dar visul meu este să readuc această echipă în cupele europene. Nu a mai fost acolo de prea mult timp. Ce se poate întâmpla peste noapte chiar nu știu" a spus Vlahovic pentru site-ul sârb Politika.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
IERI LA 10:23
Citește și:

Arsenal, cea mai insistentă urmăritoare a lui Vlahovic

Vlahovic are multe oferte, dar Arsenal pare echipa care face cel mai mult pentru a-l aduce. Arteta l-a exclus din lot pe Aubameyang, iar gabonezul își caută echipă. Nici Lacazette nu este sigur de viitorul său la Londra pentru că va încheia în vară contractul cu Arsenal. Așadar, Arteta are mare nevoie de atacant pe măsura puștilor extraordinari care l-ar ajuta, în frunte Saka și Odegaard. Vlahovic își va decide viitorul, iar Arsenal este o echipă în care ar putea înflori.

Leeds - Arsenal 1-4, VIDEO REZUMAT. "Grădinița tunarilor" a făcut din nou spectacol

Rămâne de văzut care sunt ambițiile golgheterului sârb pentru că Arsenal nu este o echipă în care ar putea câștiga trofee în perioada următoare. Deși reprezintă un nume uriaș în fotbalul englez, echipa lui Arteta a terminat pe locul 8 în ultimele 2 sezoane de Premier League și pentru prima dată după 25 de ani nu joacă în cupele europene.
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Coppa Italia
Inter a cucerit Cupa Italiei după o finală nebună cu Juventus! Perisic a adus victoria în prelungiri
11/05/2022 LA 21:36