Paulo Dybala a petrecut 7 ani la Juventus, perioadă în care a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. În această vară, argentinianul a părăsit-o pe "Bătrâna Doamnă" pentru că nu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului.
Deși a fost dat ca sigur la Inter la un moment dat, "La Joya" a semnat în cele din urmă cu AS Roma, o mutare surprinzătoare ținând cont că echipa antrenată de Mourinho nu are forța financiară a celor de la Juventus sau Inter. Când a devenit clar că Dybala nu va continua la Juve, s-a speculat că motivul este legat de salariul pe care torniezii i l-au propus la noul contract, unul mai mic decât cel pe care i l-ar fi oferit alte echipe.
Citește și:
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Barcelona, acord total cu Sevilla pentru Kounde! Cât vor plăti catalanii
17/07/2022 LA 20:05

Paulo Dybala a spus că nu a mai fost dorit la Juventus

La conferința de presă de prezentare la Roma, Dybala a ținut să precizeze că nu factorul economic a dus la despărțirea sa de Juventus, ci s-a ajuns la acest deznodământ pentru că nu a mai fost dorit la Torino. De asemenea, argentinianul a precizat că a discutat cu mai multe cluburi, dar a ales Roma pentru că a simțit din primul moment că este dorit cu adevărat, atât de Mourinho, cât și de șefii de pe Olimpico.
"Să fie clar: am avut o înțelegere în octombrie (n.r. 2021), dar în martie mi-au spus că nu mai sunt în planurile lor. Nu a fost o problemă economică, a fost decizia clubului
De când s-a încheiat contractul cu Juve, am vorbit cu mai multe echipe. Cu CEO-ul Inter, Marotta, am o relație foarte frumoasă, dar mai multe echipe au fost interesate. Totul s-a schimbat când Tiago Pinto (n.r. managerul general de la AS Roma) a venit la Torino să mă convingă. Discuțiile cu Mourinho m-au entuziasmat, ca și cele cu oficialii. Mi-au arătat că mă doresc cu adevărat și asta a contat enorm pentru mine. AS Roma este un club ambițios. L-am întrebat pe antrenor ce putem câștiga, pentru că amândoi vrem să câștigă, și el a câștigat o mulțime de trofee", a spus Dybala, citat de as.com.
Deși susține că a fost îndepărtat de la Juventus, Dybala nu are resentimente față de clubul torinez și a subliniat că nu se va bucura dacă va marca împotriva "bianconerrilor". De altfel, la ultimul meci jucat în fața fanilor torinezi în sezonul trecut, argentinianul a plâns ca un copil, ceea ce întărește spusele sale că și-a dorit să rămână la Juve, dar nu a depins de el. Dybala va reveni foarte repede pe Allianz Stadium, Juve și Roma urmând a se întâlni la Torino în etapa a 3-a din Serie A.
Paulo Dybala ar putea debuta la Roma pe 30 iulie, în micalul de lux cu Tottenham, care se va juca Haifa. Înainte de startul noului sezon din Serie A, echipa lui Mourinho va mai juca un alt meci de pregătire, cu Șahtior Donetsk. În prima etapă de campionat, "giallorossii" vor întâlni Salernitana, în deplasare, pe 14 august.
Premier League
United vrea să-i aducă lui Ronaldo un înlocuitor din Bundesliga! Cine e fotbalistul dorit de Ten Hag
10/07/2022 LA 19:26
Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
04/07/2022 LA 06:09