Săptămâna aceasta, au apărut informații în presa italiană legate de vânzarea clubului Inter Milano. Conducerea nerazzurrilor s-a întâlnit cu reprezentanții Goldman Sachs pentru a discuta despre vânzarea clubului.

Datorii mari pentru proprietarul chinez

Grupul chinez Suning Holdings Group, proprietarul grupării din Milano, a contactat un împrumut de 275 de milioane de euro, luat de la fondul de investiții american Oaktree. Se apropie termenul limită, iar Suning trebuie să găsească urgent un alt investitor. Împrumut acordat are o rată a dobânzii de 12%. Termenul limită pentru aceasta este mai 2024. rebuie, de asemenea, să ramburseze obligațiuni în valoare de peste 400 de milioane de euro, care au o rată a dobânzii de 6,75%.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
După cum a subliniat Calciomercato.com, Zhang a zburat în California săptămâna aceasta pentru a se întâlni cu omul de afaceri indian-american Ranadivé, care este proprietarul echipei NBA Sacramento Kings. Ranadivé fusese deja legat de preluarea Milanului de către Gerry Cardinale, subliniind dorința lui de a intra în lumea fotbalului italian.
Au mai existat discuții că Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită (PIF) dorea să achiționeze pachetul de acțiunei al ”nerazzurilor”, pentru un miliard de euro. În cele din urmă tranzacția a căzut.
Serie A
Juventus a fost învinsă pe terenul ultimei clasate în Serie A! Inter, înfrângere cu Udinese
18/09/2022 LA 15:18
Serie A
AC Milan, victorie muncită cu Sampdoria! Rossonerii sunt la egalitate de puncte cu liderul Napoli
10/09/2022 LA 20:49