Inter a ratat șansa de a urca pe primul loc în Serie A, după ce a pierdut cu 2-1 în partida restantă cu Bologna. Eșecul campioanei Italiei s-a datorat în mare măsură lui Ionuț Radu, care a fost trimis pe teren din primul minut, ca urmare a unor probleme medicale acuzate de Handanovic. Românul mai jucase un singur meci în acest sezon, în Cupa Italiei, când de asemenea a comis o gafă.
Inter a început perfect meciul de la Bologna, perisic deschizând scorul în minutul 3, cu un șut superb de la marginea careului. Fără să pună o mare presiune la poarta lui Radu, Bologna a egalat în minutul 28. Arnautovic l-a învins pe român cu o lovitură perfectă de cap, în urma unei faze la care Dimarco a greșit.
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM 19 ORE

Ionuț Radu a "îngropat-o" pe Inter

Până la pauză, Inter a mai avut o singură ocazie, prin Dumfries, a cărui lovitură de cap a trecut puțin peste poartă. În partea secundă formația lui Inzaghi a controlat ostilitățile, dar luciditatea a lipsit cu desăvârșire în jumătatea adversă.
În minutul 82, Ionuț Radu a comis o eroare colosală, iar Sansone a înscris unul dintre cele mai ușoare goluri ale carierei. Portarul român a dat pe lângă minge după o aruncare de la margine a unui coechipier și i-a permis atacantului advers să înscrie în poarta goală.
Inter s-a aruncat în atac pe final și a pus presiune constantă în careul advers, dar golul egalizator nu a venit și "nerrazzurri" au pierdut 3 puncte uriașe în lupta pentru Scudetto. Cu 4 etape înainte de final, Inter e la două puncte în spatele Milanului.
Eroarea lui Radu ar putea fi astfel fatală pentru Inter. Dacă ar fi obținut măcar un egal la Bologna, campioana din sezonul trecut ar fi rămas la un singur punct în urma Milanului, astfel că ar fi putut profita de orice pas greșit al marii rivale pentru a trece pe primul loc. În aceste condiții, echipa lui Pioli își permite și un egal în ultimele 4 meciuri, deoarece are avantajul meciurilor directe cu Inter și în caz de egalitate de puncte va fi în față.
Singura speranță a celor de la Inter este legată de programul din finalul sezonului, care, pe hârtie, este unul mult mai dificil pentru Milan.
Programul lui Inter în ultimele 4 etape
  • Udinese (D)
  • Empoli (A)
  • Cagliari (D)
  • Samdoria (A)
Programul lui Milan în ultimele 4 etape
  • Fiorentina (A)
  • Verona (D)
  • Atalanta (A)
  • Sassuolo (D)
Serie A
Tătărușanu vs Radu | Cum au influențat cei doi români lupta pentru titlu dintre Milan și Inter
19/05/2022 LA 13:19
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42