Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ionuț Radu a greșit flagrant, iar Inter a pierdut la Bologna! Milan are acum prima șansă la Scudetto

Nicu Savin

Actualizat 28/04/2022 la 10:05 GMT+3

Ionuț Radu a avut o seară de coșmar în primul său meci jucat în acest sezon din Serie A. Inter a pierdut cu 2-1 pe terenul Bolognei, golul victoriei gazdelor fiind marcat după o eroare colosală a goalkeeper-ului român.

Il gol di Sansone dopo l'errore di Radu durante Bologna-Inter - Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Inter a ratat șansa de a urca pe primul loc în Serie A, după ce a pierdut cu 2-1 în partida restantă cu Bologna. Eșecul campioanei Italiei s-a datorat în mare măsură lui Ionuț Radu, care a fost trimis pe teren din primul minut, ca urmare a unor probleme medicale acuzate de Handanovic. Românul mai jucase un singur meci în acest sezon, în Cupa Italiei, când de asemenea a comis o gafă.
Inter a început perfect meciul de la Bologna, perisic deschizând scorul în minutul 3, cu un șut superb de la marginea careului. Fără să pună o mare presiune la poarta lui Radu, Bologna a egalat în minutul 28. Arnautovic l-a învins pe român cu o lovitură perfectă de cap, în urma unei faze la care Dimarco a greșit.

Ionuț Radu a "îngropat-o" pe Inter

Până la pauză, Inter a mai avut o singură ocazie, prin Dumfries, a cărui lovitură de cap a trecut puțin peste poartă. În partea secundă formația lui Inzaghi a controlat ostilitățile, dar luciditatea a lipsit cu desăvârșire în jumătatea adversă.
În minutul 82, Ionuț Radu a comis o eroare colosală, iar Sansone a înscris unul dintre cele mai ușoare goluri ale carierei. Portarul român a dat pe lângă minge după o aruncare de la margine a unui coechipier și i-a permis atacantului advers să înscrie în poarta goală.
Inter s-a aruncat în atac pe final și a pus presiune constantă în careul advers, dar golul egalizator nu a venit și "nerrazzurri" au pierdut 3 puncte uriașe în lupta pentru Scudetto. Cu 4 etape înainte de final, Inter e la două puncte în spatele Milanului.
Eroarea lui Radu ar putea fi astfel fatală pentru Inter. Dacă ar fi obținut măcar un egal la Bologna, campioana din sezonul trecut ar fi rămas la un singur punct în urma Milanului, astfel că ar fi putut profita de orice pas greșit al marii rivale pentru a trece pe primul loc. În aceste condiții, echipa lui Pioli își permite și un egal în ultimele 4 meciuri, deoarece are avantajul meciurilor directe cu Inter și în caz de egalitate de puncte va fi în față.
Singura speranță a celor de la Inter este legată de programul din finalul sezonului, care, pe hârtie, este unul mult mai dificil pentru Milan.
Programul lui Inter în ultimele 4 etape
  • Udinese (D)
  • Empoli (A)
  • Cagliari (D)
  • Samdoria (A)
Programul lui Milan în ultimele 4 etape
  • Fiorentina (A)
  • Verona (D)
  • Atalanta (A)
  • Sassuolo (D)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo