Jose Mourinho a venit în vară la Roma și a promis că readuce echipa din capitala Italiei în lupta pentru titlu din Serie A. După o vară cu investiții de 100 de milioane, Mourinho vrea să profite de faptul că un fotbalist din Bundesliga pe care-l admiră va fi liber în vara lui 2022.
https://i.eurosport.com/2021/10/09/3233973.png
Mijlocașul Denis Zakaria este principalul obiectiv de mercato pentru Roma. Elvețianul de 24 de ani a jucat foarte bine în ultimele 2 sezoane pentru Borussia Monchengladbach și a refuzat deja 3 oferte de prelungirea contractului venite din partea oficialilor germani. Zakaria a fost căutat insistent de Atalanta pentru un transfer în Serie A în vara trecută. Impresarul elvețianului este încântat de posibilitatea ca mijlocașul de 24 de ani să lucreze cu Mourinho și favorizează o ofertă venită de pe Olimpico.
Premier League
Caz incredibil în fotbal: antrenorul care visează să fie dat afară: "Așteaptă telefonul acela mare"
ACUM 15 ORE
Denis Zakaria a fost cumpărat cu 12 milioane de euro de către Borussia Mnnchengladbach, în 2017, de la Young Boys Berna. În cele 114 meciuri jucate în Bundesliga, elvețianul cu origini congoleze a dat 11 goluri și a furnizat 8 pase decisive. După 7 etape, Roma este pe locul 4 în Serie A, la 6 puncte de liderul invincibil Napoli.
POATE JOSE MOURINHO SĂ IA TITLUL CU ROMA?
Serie A
Mourinho a pierdut derbyul cu Juventus. Discurs neașteptat: "Știți ce s-a întâmplat la vestiar?"
ACUM 15 ORE
Serie A
Juventus i-a produs a treia înfrângere lui Mourinho în Serie A! 4 succese pentru bianconeri
ACUM O ZI