Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus, start ratat în noul sezon! Torinezii au avut 2-0 la Udine, dar s-au ales doar cu un punct

Nicu Savin

Publicat 22/08/2021 la 21:33 GMT+3

Juventus a cu stângul noul sezon din Serie A. Echipa lui Max Allegri a remizat , scor 2-2 ,pe terenul celor de la Udinese, meci în care echipa lui Allegri a condus cu 2-0 după primele 25 de minute.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Eurosport

Partida dintre Udinese și Juventus a început cu o veste proastă pentru fanii torinezilor, Cristiano Ronalo fiind lăsat pe bancă. Presa italiană a speculat că însuși portughezul ar fi cerut acest lucru, pentru că și-ar dori să plece de la echipă.
Chiar și fără Ronaldo, Juve a început perfect partida de pe Dacia Arena, Dybala deschizând scorul în minutul 3 cu un șut sec din interirul careului. Acesta a fost cel mai rapid gol marcat de Juventus într-un meci din prima etapă a Seriei A de când s-a introdus regula de acordare a 3 puncte la victorie în loc de 2.
În minutul 23 Cuadrado a făcut 2-0, înscriind cu un șut perfect la colțul lung la capătul unei acțiuni personale de toată frumusețea.

Juventus, start ratat în noul sezon din Serie A

Juventus a fost în deplin control până la finalul primei reprize, dar după pauză echipa lui Allegri s-a relaxat și au început problemele. În minutul 51 Szczesny a comis un fault în careu, iar Roberto Pereyra a transformat impecabil penalty-ul acordat.
În minutul 60, Udine putea să primească din nou penalty, după o intrare imprudentă a lui Danilo asupra lui Deulofeu, dar după consultarea VAR-ului arbitrul a dictat off-side la faza premergătoare.
Tot în minutul 60 și-a făcut apariția pe teren și Critiano Ronaldo, iar portughezul a avut nevoie de doar 4 minute pentru a fi periculos, dar lovitura sa de cap a trecut de puțin pe lângă poartă. Bentancur a ratat și el șansa desprinderii. șutând în bară după o pasă a lui Ronaldo.
Udinese nu dădea impresia că ar putea egala pe final, însă friulanii au primit un cadou nesperat de la Szczesny. În minutul 83, portarul polonez a comis o gafă monumentală, iar Deulofeu a marcat golul egalizator. Torinezii au fost vizibil afectați de golul încasat și au scăpat în 2 rânduri de primirea golului 3, dar pe final puteau pleca acasă cu toate punctele. Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 90+4, dar reușita lusitanului a fost anulată pentru un off-side minuscul.
Așadar, s-a terminat 2-2 și Max Allegri și-a început cu stângul noul mandat pe banca lui Juventus, iar frsutrarea este cu atât mai mare cu cât echipa sa a avut meciul în mână. În etapa a 2-a Juventus va juca pe teren propriu cu Empoli, în timp ce Udinese va primi vizita nou promovatei Venezia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo