Răzvan Marin are evoluții foarte apreciate la Cagliari, iar discuțiile despre transferul său au existat și în vara trecută. Mijlocașul român de 25 de ani a atras atenția Romei, dar odată cu venirea lui Jose Mourimho în transferurile echipei de pe Olimpico a contat foarte mult și marketingul. Răzvan Marin a continuat evoluțiile bune în Serie A și acum este dorit de Salernitana. Chiar dacă este vorba despre o echipă aflată pe ultimul loc în Italia, echipa din sud are un nou patron cu mulți bani și ambiții pe măsură. Faptul că cel mai important cotidian din sudul Italiei, Il Mattino scrie că Răzvan Marin este o prioritate pentru noul proiect Salernitana înseamnă că oferta va veni în curând. Echipa din Salerno vrea doi fotbaliști de Cagliari. Pe lângă Răzvan Marin este dorit și Martin Caceres, fundaș uruguayan de 35 de ani cu mare experiență.
Site-ul sard Calcio Casteddu scrie că Martin Caceres va ajunge sigur la Salernitana pentru că mai are doar 6 luni de contract. În schimb pentru Răzvan Marin urmează negocieri dure. "Mijlocașul român este apreciat de Walter Mazzari. Totul se decide în câteva zile" scriu italienii.
Serie A
George Pușcaș a făcut un meci mare pentru Pisa. Românul a realizat o "dublă"
16/04/2022 LA 12:27
Cagliari este penultima în Serie A cu doar 10 puncte, la finalul turului. Echipa care-l vrea pe Răzvan Marin este chiar pe ultimul loc cu 8 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat. Prima deasupra liniei retrogradării este Spezia cu 16 puncte.
Citește și:

Cine este noul patron al Salernitanei?

Danilo Iervolino este un magnat italian care a făcut foarte mulți bani în ultimii 15 ani din IT și industria de E-Learning. În octombrie, Iervolino a vândut cea mai de succes Universitate Online din Italia, Pegaso, pentru o sumă care se apropie de 1,2 miliarde de euro unui fond de investiții american. Italianul de 46 de ani mai are și multe alte afaceri în domeniul IT, iar investiția de la Salernitana este de 10 milioane de euro. Clubul risca retrogradarea, pentru că era deținută de Claudio Lotito, proprietarul lui Lazio. Cum în Italia este interzis să ai două cluburi în aceeași divizie, formația din Salerno putea fi exclusă dacă nu găsea alt patron. Iervolino a devenit proprietar pe 3 ianuarie, iar acum caută jucători pentru a redresa și partea sportivă.
Salernitana este cunoscută în Italia pentru pasiunea fanilor ei. Pe stadionul "Arechi" este o atmosferă fantastică. Un singur român a mai jucat la Salernitana, Andrei Cristea în urmă cu 6 ani în liga a treia italiană.
Serie A
Răzvan Marin, la un pas de transferul carierei! Românul se află în atenția celor de la Inter Milano
13/04/2022 LA 08:07
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29