Duelul din această seară de pe San Siro avea o miză importantă pentru ambele echipe. Rossonerii puteau trece pe primul loc, peste Napoli, care a remizat neașteptat cu Verona (1-1), în timp ce nerazzurri voiau să obțină toate cele 3 puncte pentru a strânge diferența față de primele două locuri.
Partida a început abrupt, cu un penalty pentru formația lui Simone Inzaghi. Calhanoglu, mijlocașul care a "trădat" în vară, alegând să refuze oferta de prelungire a contractului cu Milan și să semneze cu Inter, și-a asumat responsabilitatea. Turcul a avut nervii tari și l-a învins pe Tătărușanu, pentru ca apoi să se bucure ostentativ în fața peluzei gazdelor.
Serie A
Veste proastă pentru Tătărușanu! Italienii au anunțat când revine Maignan în poarta lui AC Milan
22/11/2021 LA 13:52
Calhanoglu a devenit abia al 4-lea jucător din istoria modernă care să marcheze în primul "Derby della Madonnina" după ce a schimbat taberele. Doar Crespo (2006), Ronaldo (2007) și Ibrahimovic (2010) se mai puteau lăuda cu o asemneea ispravă.
CITEȘTE ȘI:
FRANK LAMPARD REVINE ÎN FOTBALUL MARE CA ANTRENOR! DECIZIE DE "TOTUL SAU NIMIC" PENTRU LEGENDA LUI CHELSEA

Apără Tătărușanu(!), în Milan - Inter 1-1

Gazdele au revenit imediat în joc grație unui autogol al lui De Vrij, pentru ca apoi Inter să aibă din nou ocazia să intre în avantaj, în minutul 27. Un nou penalty pentru oaspeți, dar de această dată Calhanoglu l-a lăsat pe Lautaro Martinez să execute, argentinianul fiind în fapt cel mandatat de obicei să bată loviturile de la 11 metri.
Tătărușanu a ghicit însă colțul și, cu o paradă excelentă, a reușit să respingă.
"Plonjon de mare clasă pentru român, care îi interzice golul lui Lautaro Martinez", a titrat imediat Gazzetta dello Sport.
În a doua repriză, meciul a scăzut în intensitate, iar cele două echipe și-au împărțit posesia, chiar dacă Inter a avut câteva acțiuni de atac mai coerente.
S-a terminat 1-1, un rezultat echitabil, care nu modifică clasamentul la vârf. Milan rămâne pe 2 (neînvinsă), la egalitate de pucnte cu Napoli (32), în timp ce Inter se află la 7 puncte de cele două, pe ultima treaptă a podiumului.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Isco a refuzat să se mai încălzească, convins că Ancelotti nu îl bagă. Antrenorul a salvat situația
22/11/2021 LA 10:23
Premier League
Un jucător vrea să plece de la United din cauza lui Ronaldo! Barcelona e pe urmele lui
21/11/2021 LA 11:47