Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu vrea să plece de la AC Milan?! Anunțul făcut de presa din Italia după revenirea lui Maignan

Bianca Dumitru

Publicat 11/12/2021 la 09:38 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a fost titular la AC Milan în câteva partide, grație unei accidentări a lui Mike Maignan, iar acum s-a întors pe banca de rezerve. Românul este nemulțumit de această situație și nu ar mai vrea să rămână pe San Siro, urmând a le cere șefilor să-l lase să plece la finalul acestui sezon.

Ciprian Tătărușanu

Credit imagine: Getty Images

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a adunat 9 apariții consecutive în poarta celor de la AC Milan, profitând de o accidentare a titularului Mike Maignan. Românul a reușit în doar două partide să nu încaseze gol, iar după ce francezul a putut reveni între buturi, Stefano Pioli l-a trimis pe Tătărușanu înapoi pe banca de rezerve.
Antrenorul a spus că este mulțumit de prestațiile portarului român, însă acesta are șanse mici să mai fie titularizat. În aceste condiții, Tătărușanu s-ar fi decis să plece de la Milan, dorindu-și să semneze cu o echipă la care să poată fi titular.
Potrivit celor de la NotizieMilan, românul în vârstă de 35 de ani este conștient de faptul că se apropie de finalul carierei și vrea să mai fie titular la o echipă înainte de a se retrage. Astfel, goalkeeper-ul este decis să le ceară oficialilor lui AC Milan, la finalul acestui sezon, să fie lăsat să plece.
Ciprian Tătărușanu, cotat de site-ul transfermarkt.com la 600.000 de euro, mai are contract cu gruparea de pe San Siro până în 2023.
Citește și:

Tătărușanu: "Sunt foarte fericit la Milan"

Anunțul făcut de jurnaliștii din Italia, potrivit căruia Tătărușanu nu și-ar mai dori să continue la AC Milan, vine la mai puțin de o lună de la momentul în care românul declara, în cadrul unui interviu, că este fericit pe San Siro, gândindu-se chiar să-și reînnoiască înțelegerea.
"Mai am un an jumate de contract, nu mă gandesc la reînnoire în acest moment. Ceea ce contează este să mă simt bine și să am performanțe. Nu e nicio grabă pentru reinnoire. Desigur, aș vrea să continui aici, sunt foarte fericit la Milan. Dar noul contract este încă departe, putem vorbi despre el într-un an și jumătate", a spus Ciprian Tătărușanu pentru Calcio Mercato.
Goalkeeper-ul a dezvăluit atunci, la doar câteva zile după ce apărase un penalty în derby-ul cu Inter, că acela a fost cea mai importantă lovitură de la 11 metri apărată în întreaga carieră.
"Am salvat multe penalty-uri în cariera mea, dar ăsta este cel mai frumos. Nu știam că de 40 de ani un portar de la Milan nu salvase un penalty în derby și sunt foarte fericit că am făcut-o eu. L-am studiat pe Lautaro ca pe ceilalți potențiali executanți de la Inter. A fost o intervenție bună.
Înainte de fiecare meci, studiem împreună cu antrenorul cu portarii caracteristicile celor care ar putea să bată penalty-uri contra noastră. După fiecare antrenament rămânem pe teren să ne antrenăm la penalty-uri. Cel mai bun este Franck Kessie. Lovește bine, schimbă traiectoria în ultimul moment și observă întotdeauna portarul înainte de șut", a declarat atunci Tătărușanu.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo