Dusan Vlahovic la Juventus a fost cel mai important transfer realizat în fotbalul mondial în perioada de mercato din iarnă, care s-a încheiat pe 31 ianuarie. "Bătrâna Doamnă" i-a plătit Fiorentinei suma de 70 de milioane de € în schimbul atacantului, iar așteptările sunt enorme din partea acestuia.
Încă de la conferința de presă în care a fost prezentat, sârbul a dat dovadă de o mare personalitate. Acesta va purta tricoul cu numărul 7 Juventus, un număr cu greutate dacă ținem cont că în ultimii ani acesta i-a aparținut lui Cristiano Ronaldo și a rămas vacant după ce lusitanul a plecat la Manchester United imediat după debutul acestui sezon.
Vlahovic a ținut să precizeze că a purta acel tricou nu reprezintă nimic important pentru el, deoarece numărul său preferat este 9, un numpăr purtat de obieci de atacanții de profilul său.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
ACUM 19 ORE
"Tricoul cu numărul 7 nu înseamnă nimic pentru mine, toate numerele de aici sunt foarte importante, de la unu la o sută. Am alesacest număr pentru că era aproape de 9 (n.r. care este purtat de Morata). Sunt aici să-i ajut pe colegi Numărul nu contează, contează să jucăm cu determinare și dăruire.", a spus Vlahovic, citat de Gazzetta dello Sport.
Citește și:

Dusan Vlahovic: "Trebuie să fiu umil"

Presa italianp a speculat că Vlahovic va locui la Torino în aceeași casă în care a stat și Cristiano Ronaldo în perioada petrecută la Juventus. Sârbul a infirmat această ipoteză și a oferit și alte declarații care denotă mentalitatea sa de învingător.
"Caut o casă în Torino, dar nu va fi a lui Cristiano, pentru că trebuie să fiu umil. Lucrurile astea din afara terenului nu mă interesează. Trebuie să vorbesc cu Allegri dar nu despre chestiuni tactice. Scopul este să mă adaptez la schemele antrenorului, să-mi cunosc toți colegii, să creez o relație umană cu ei, chiar de familie, pe care o consider un pas fundamental pentru atingerea unor obiective importante.
Cred că fotbalul este acum la un asemenea nivel încât fiecare detaliu face diferența. Îmi pun asta în cap și încerc să mă perfecționez, îmi plac toate lucrurile care mă pot ajuta. Am vorbit cu Chiesa, avem o relație grozavă pentru că am jucat împreună, îmi pare rău că este accidentat, dar îl vom aștepta și sunt nerăbdător să intru pe teren. Champions League va fi o emoție unică, dar voi fi pregătit", a adăugat Vlahovic.
Primul meci al lui Vlahovic în tricoul lui Juventus ar putea fi la sfârșitul acestei săptămâni, când torinezii vor juca acasă cu Verona, în etapa a 24-a din Serie A.
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
IERI LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
IERI LA 14:16