UPDATE / Juventus și Fiorentina au bătut palma pentru transferul lui Dusan Vlahovic, iar oficializarea mutării este doar o chestuine de timp. Conform reputatului jurnalist italian Fabrizio Romano, specializat în transferuri, Juventus va plăti suma de 75 de milioane de € pentru atacant.
Torinezii au ajuns la un consens și cu jucătorul, care va încasa un salariu anual de 7 milioane de €. Vlahovic urmează să efectueze vizita medicală în următoarele zile și apoi să semneze un contract de lungă durată, cel mai probabil până în 2027.
Serie A
Dybala a plâns ca un copil la ultimul meci al său la Torino! Juve, aproape de 3 lovituri în mercato
17/05/2022 LA 08:50
Știrea inițială
Arsenal are o formaţie extrem de tânără, cu jucători precum Ramsdale, Gabriel, White, Tierney, Saka, Odegaard, Smith-Rowe sau Martinelli deja titulari. Viitorul sună bine pentru "tunari", care au neapărat nevoie de un atacant, mai ales că Aubameyang nu mai prinde lotul, după un conflict cu Arteta (va fi foarte probabil cedat în următoarele zile).
Ca atare, oficialii de pe Emirates au făcut tot posibilul să o convingă pe Fiorentina să îl cedeze pe Vlahovic încă din această iarnă, pentru ca echipa lui Arteta să aibă o şansă în plus să prindă locul 4. Se părea că cele două părţi au ajuns la un acord, dar între timp pe fir a intrat şi Juventus.
"Bătrâna Doamnă" are mari probleme în atac, acolo unde Dybala nu prelungeşte, iar lui Morata îi va expira împrumutul. Ca atare, torinezii au egalat oferta lui Arsenal, de 70 de milioane de euro, iar Fiorentina şi-a dat acceptul pentru ambele oferte.
CITEŞTE ŞI:
BREAKING NEWS | ȘASE MORȚI ȘI 40 DE RĂNIȚI ÎNTR-O BUSCULADĂ LA MECIUL CAMERUN -INSULELE COMORE, LA CUPA AFRICII!

Vlahovic alege Juventus

Cheia e, aşadar, la Vlahovic, fotbalist care a devenit de curând cel mai tânăr jucător din ultimii 62 de ani care ajunge la 15 goluri înainte de jumătatea sezonului (a atins acea bornă după 17 etape).
Potrivit presei din Cizmă, sârbul ar prefera Juventus, în contextul în care s-a acomodat perfect în Italia. În plus, la "Bătrâna Doamnă" va avea, în teorie, şansa să evolueze an de an în Champions League. În Premier League nu va aea această garanţie, Chelsea, Liverpool şi City anexând primele 3 locuri pe termen lung (e greu de crezut că în viitorii ani vreo formaţie va putea să oprească acest trident).
Forma fantastică a lui Vlahovic l-a transformat pe sârb într-unul dintre cei mai vânați atacanți din lume în acest moment. Acesta mai are contract cu Fiorentina doar până în 2023 și a anunțat deja că nu-și va prelungi înțelegerea. Șefii toscanilor își freacă palmele de bucurie la fiecare evoluție bună a atacantului, conştienţi că acestuia îi crește prețul de la o zi la alta.
Arsenal, Tottenham, Chelsea sau Juventus sunt cluburile care și-au manifestat interesul pentru jucător, dar presa engleză a scris că ar fi și pe lista lui Rangnick la Manchester United. Prețul de 70 de milioane de € cerut de italieni a îngreunat tratativele până în acest moment, dar Fiorentina a anunțat că ușa e deschisă pentru oricine. Iar acum, gruparea viola a acceptat două oferte: de la Arsenal şi Juventus, cheia fiind reprezentată de ce va alege tânărul sârb.
În concluzie, aproape sigur Vlahovic va juca chiar din ianuarie la un alt club, iar oficializarea actelor se va face, probabil, până la finalul acestei săptămâni.
Premier League
Arsenal, extrem de activă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta a pus ochii pe un alt atacant
15/05/2022 LA 08:55
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26