Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AC Milan a câștigat cu Sampdoria și încă speră la top 4! Olivier Giroud a reușit un hat-trick

Alex Masgras

Publicat 20/05/2023 la 23:46 GMT+3

AC Milan a câștigat partida de pe teren propriu cu Sampdoria și speră în continuare la un loc de UEFA Champions League. Echipa lui Stefano Pioli a uitat de eliminarea de la mijlocul acestei săptămâni și s-a impus cu 5-1. Olivier Giroud a reușit un hat-trick.

Olivier Giroud of AC Milan celebrates after scoring the goal during the Serie A match between AC Milan and UC Sampdoria at Stadio Giuseppe Meazza

Credit imagine: Getty Images

AC Milan a uitat de eliminarea de la mijlocul săptămânii din UEFA Champions League și s-a impus în Serie A cu 5-1 în fața celor de la Sampdoria. Echipa lui Stefano Pioli păstrează șanse matematice la top 4.
Prima repriză a fost un adevărat festival de goluri pe San Siro. După ce VAR a decis că nu a fost lovitură de la 11 metri la o intervenție a lui Zanoli la Hernandez, AC Milan a deschis scorul în minutul 9 prin Rafael Leao.
În minutul 20, Sampdoria a restabilit egalitatea. Zanoli i-a pasat decisiv lui Fabio Quagliarella, iar veteranul de 40 de ani a înscris primul său gol din acest sezon.

Olivier Giroud, autorul unui hat-trick în AC Milan-Sampdoria

Egalitatea a durat doar trei minute, deoarece Olivier Giroud a readus-o pe Milan în avantaj, în minutul 23, după ce a înscris cu o lovitură de cap din șase metri. În minutul 26, Gunter l-a faultat pe Leao în careu, iar Milan a primit o lovitură de la 11 metri. Un minut mai târziu, Olivier Giroud a majorat diferența și a reușit dubla.
În repriza secundă, Brahim Diaz a dus scorul la 4-1. După ce a fost pasator la primele două goluri ale lui Milan, mijlocașul spaniol a înscris din pasa lui Tonali. În minutul 68, Oliver Giroud a realizat hat-trick-ul și a dus scorul la 5-1.
După această victorie, AC Milan a ajuns la 64 de puncte și speră în continuare la top 4. Inter și Lazio, echipele de pe locurile 3, respectiv 4, au un meci mai puțin disputat și vor juca duminică. Inter va merge pe terenul campioanei Napoli, în timp ce Lazio urmează duelul de pe terenul lui Udinese. AC Milan va juca etapa viitoare pe terenul lui Juventus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo