Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AC Milan, prima înfrângere după 4 victorii consecutive în Serie A! Tătărușanu a încasat două goluri în două minute

Bianca Dumitru

Actualizat 30/10/2022 la 23:43 GMT+2

AC Milan a fost învinsă pe terenul celor de la Torino, cu scorul de 2-1, într-un meci din a 12-a etapă a Serie A. Ciprian Tătărușanu a încasat două goluri în două minute.

Torino - AC Milan

Credit imagine: Getty Images

AC Milan a ratat ocazia de a reveni pe locul 2 în clasamentul din Serie A, fiind învinsă de Torino, în deplasare, cu scorul de 2-1, în meciul din a 12-a etapă a campionatului.
Ciprian Tătărușanu, titular în echipa lui Stefano Pioli pentru a opta oară consecutiv, a încasat două goluri în doar două minute. Djidji și Miranchuk l-au învins pe portarul român și și-au dus echipa în avantaj în minutele 35 și 37.
Oaspeții, care au avut mai multe ocazii de a marca, prin Origi și Dest, au redus din diferență abia în minutul 67, în urma golului lui Messias, care a înscris după o gafă mare în apărare a celor de la Torino.
Citește și:
Jucătorii lui Pioli nu au mai reușit, însă, să modifice tabela și și-au încheiat seria de 4 victorii consecutive obținute în Serie A, suferind a doua înfrângere din acest sezon în campionat.
În urma acestui rezultat, AC Milan a rămas cu 26 de puncte pe locul 3 în clasamentul din Serie A, fiind cu un punct în spatele celor de la Atalanta, ocupanta locului 2, și la 6 puncte de liderul Napoli. De cealaltă parte, Torino a urcat pe locul 9, având 17 puncte.
Pentru echipa lui Tătărușanu urmează miercuri duelul cu Salzburg, din ultima etapă a grupelor Champions League, iar apoi meciul cu Spezia, din a 13-a rundă a campionatului Italiei. Torino va juca, weekend-ul viitor, pe terenul celor de la Bologna.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo