Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentare înfiorătoare în Serie A! Cine e fotbalistul care ratează Mondialul după ce și-a fracturat glezna

Bianca Dumitru

Actualizat 13/11/2022 la 18:10 GMT+2

Polonia a rămas fără unul dintre cei 3 portari convocați pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022. Bartlomiej Dragowski s-a accidentat în meciul dintre Verona și Spezia și ar putea lipsi de pe teren până în vara anului viitor.

AC Milan - Spezia

Credit imagine: Getty Images

Polonezul Bartlomiej Dragowski a fost protagonistul unei accidentări dure în meciul dintre Verona și Spezia, contând pentru a 15-a etapă din Serie A.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Portarul de 25 de ani a suferit o fractură la gleznă și nu va putea merge în Qatar, la Campionatul Mondial de fotbal care începe peste doar o săptămână.
Accidentarea a avut loc aproape de finalul primei reprize, când Dragowski a încercat să-l deposeze pe Kevin Lasagna prin alunecare. Polonezul și-a prins, însă, piciorul în gazon și și-a rupt glezna, începând să urle de durere pe gazon.
Bartlomiej Dragowski
Fotbalistul a fost scos de pe teren și transportat la spital, iar presa din Italia a anunțat că din cauza gravității problemei, goalkeeper-ul ar putea lipsi de pe teren pentru tot restul sezonului.
Cert este că Dragowski nu va putea merge la Campionatul Mondial din Qatar, pentru care fusese convocat alături de alți doi portari din Italia, Wojciech Szczesny (Juventus) și Lukasz Skorupski (Bologna).
Citește și:

PROGRAMUL COMPLET AL MECIURILOR DE LA CAMPIONATUL MONDIAL DIN QATAR 2022

Campionatul Mondial din Qatar, 2022
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo